Țările De Jos închiriere de mașini

Unde doriți să închiriați o mașină?

 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Închirierea mașinilor în Țările de Jos | Găsiți ieftin de închiriat în Țările de Jos

Închiriază mașină în Țările de Jos | Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Țările de Jos

Rentcargroup, un broker independent de închiriere auto online, vă oferă tarife reduse în aproape toate orașele importante din Țările de Jos. Puteți găsi din economia mică mașini de închiriat la mașini de lux. De afaceri sau de agrement, avem închirierea mașinii pe care o căutați în Țările de Jos.

Procesul nostru de închiriere a mașinilor este ușor, rapid și sigur. Începeți să completați detaliile călătoriei dvs. în citatul din stânga și primiți o comparație pentru închirierea de mașini în Țările de Jos. Închiriați o mașină și bucurați - călătoriți - descoperiți Țările de Jos.

Țările de Jos Comparație de închirieri auto Închiriați-vă ușor online un comparator de prețuri pentru toți furnizorii majori din Țările de Jos. Să facem toate lucrările pentru dvs. și să comparați toate companiile de închiriere de mașini și ratele.

Țările de Jos Țările de Jos Parteneri de închirieri auto

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Țările de Jos Închirieri mașini cu o medie de 9.45 pe baza evaluărilor 28.

Revizuite de:
Companie:

Mrs deborah
rentalcars

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

September 29, 2016

închiriere

La sosire / serviciu de ridicare a fost excelent.rndar la întoarcerea în mașină era un serviciu foarte sărac, doamna nu putea să vorbească în mod clar și atunci când a fost întrebată, nu ne-a putut da un răspuns clar. acest lucru a fost foarte frustrat.

Revizuite de:
Companie:

Mr Sujitkumar
Sixts

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

September 10, 2016

Serviciu Excelent

Fără comentarii

Revizuite de:
Companie:

Mrs Vickie
Enterprise

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

September 05, 2016

Asistență Pentru Clienți

Întreprinderea a fost grozavă în olanda. ar fi foarte util pentru client să aibă adresele benzinărielor cele mai apropiate de aeroporturi. un alt lucru care ar fi benefic este o hartă completă cu primele 5 găuri locale de adăpare (restaurante) din apropiere. acest lucru nu numai că va face ca clientul să se simtă binevenit imediat, dar să-i pună la dispoziție. amsterdam este frumos și unul ar trebui să poată să se relaxeze în timp ce unul vă vizitează orașul minunat.

Revizuite de:
Companie:

Mr Osama
Green Motion

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

August 08, 2016

Experiență Bună

Experimentul cu green motion a fost excelent

Revizuite de:
Companie:

Mr Dragan
Green Motion

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

June 14, 2016

Mulţumit

Mi-au depășit așteptările

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze