Închiriere de mașini Amsterdam

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Amsterdam Închiriere de mașini

Închirieri auto în Amsterdam Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Amsterdam, Țările de Jos

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Amsterdam, Țările de Jos. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Amsterdam, Țările de Jos.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Amsterdam Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Amsterdam, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Amsterdam Țările de Jos Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Amsterdam - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Schiphol Amsterdam Închiriere De Mașini [AMS]
  Gară
  • Amsterdam - Centr. Gara Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Amsterdam - Amstel Business Park Închiriere De Mașini
   • Amsterdam - Sud-est Închiriere De Mașini
   • Amsterdam - West Închiriere De Mașini
   • Amsterdam - Westpoort Închiriere De Mașini
   • Amsterdam - Zuid Lângă Rai Închiriere De Mașini
   • Amsterdam-centrul - Orasului Închiriere De Mașini

   Amsterdam Închirieri mașini și informații de călătorie

   Aveți nevoie de o mașină pentru a rezerva o mașină?
   Când întâmpinați probleme în timpul rezervării sau trebuie să vă sfătuim, puteți să ne contactați întotdeauna cu pone sau cu chat live. Vă putem sfătui sau vă putem ajuta prin procesul de rezervare. Numărul nostru de telefon este pe site-ul nostru.

   Asigurare auto de închiriere
   Un standard de renunțare la daunele cauzate coliziunilor (CDW) vine cu cele mai multe mașini de închiriat. Aceasta acoperă orice posibilă deteriorare a mașinii dvs. de închiriat. Excedentul / deductibilul este suma pentru care sunteți responsabil, dar uneori închirierea de mașini oferă asigurări suplimentare pentru a reduce excedentul / deductibil. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea care sunt asigurările care sunt incluse și care sunt opționale.

   Cerințe de vârstă în Amsterdam
   Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

   Fiecare ocazie de mașini
   Indiferent dacă aveți nevoie de o mașină mică sau de o mașină exclusivă; avem mașini de închiriat pentru fiecare ocazie. Oferim o varietate de mașini pe site-ul nostru.Aveți nevoie de un scaun pentru copii / copil? Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară.Când vă luați mașina de închiriat, nu uitați să luați voucherul cu dvs.

   Drivere suplimentare)
   O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

   Închirieri mașini de închiriat

   Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Amsterdam Închirieri mașini cu o medie de 8.89 pe baza evaluărilor 36.

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr HAROLD
   Enterprise

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   October 03, 2016

   Vă Mulțumim Pentru Tot Ajutorul

   Personalul dvs., mașina și navigatorul au oferit o vizită sigură și plăcută prietenilor noștri și multor site-uri minunate din olanda.

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Ben
   CarTrawler

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   4

   October 02, 2016

   Parere

   Deskservice ok. mașina este ok. serviciul de transfer de bani ok. singurul lucru este feedback-ul. când ați comandat, nu găsiți cele mai importante detalii din confirmare (preț, km liber). ulterior, nu există nicio factură! am nevoie de o factură!

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr John
   World Cars

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   4

   September 27, 2016

   Experienţă

   Valoare eficientă și bună. va folosi din nou.

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Ricardo Horacio
   CarTrawler

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   September 23, 2016

   Toate excelente. nici o problemă

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Jere
   CarTrawler

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   September 09, 2016

   Avem O Mașină Mai Bună Decât Cea închiriată La Același Preț. F

   Fără comentarii

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze