Închiriere de mașini Cape Town

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Cape Town Închiriere de mașini

Închirieri auto în Cape Town Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Cape Town, Africa de Sud

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Cape Town, Africa de Sud. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Cape Town, Africa de Sud.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Cape Town Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Cape Town, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Cape Town Africa de Sud Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Cape Town - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Internațional Cape Town Închiriere De Mașini [CPT]
 • Aeroportul - Naţional Maldivele Cape Town Închiriere De Mașini [CPT]
Oraș
 • Cape - Town Bellville Închiriere De Mașini
 • Cape - Town Foreshore Închiriere De Mașini
 • Cape - Town Khayelitsha Închiriere De Mașini
 • Cape - Town Southern Sun Waterfront Închiriere De Mașini
 • Cape - Town Stellenbosch Închiriere De Mașini
 • Cape - Town Westin Grand Hotel Închiriere De Mașini
 • Cape - Town Westin Grand Hotel Închiriere De Mașini
 • Centrul - Oraşului Cape Town Închiriere De Mașini
 • Rondebosch - Cape Town Închiriere De Mașini
 • Seapoint - Cape Town Închiriere De Mașini

Cape Town Închirieri mașini și informații de călătorie

Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

De ce ar trebui să închiriez o mașină?
Închirierea unei mașini poate fi o alternativă bună dacă aveți nevoie de o mașină cu mult spațiu sau dacă doriți un cabriolet pentru vacanța dvs. Verificați site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere și asigurați-vă că ați citit condițiile detaliate de închiriere.

Conducerea mașinii dvs. închiriate în Cape Town
Conducerea mașinii închiriate în Cape Town este o modalitate confortabilă de a călători la destinație.Nu depindeți de niciun orar de autobuz / tren, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp să vă petreceți la destinație. Uită-te pe site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere de mașini.

Asigurare auto de închiriere
Un standard de renunțare la daunele cauzate coliziunilor (CDW) vine cu cele mai multe mașini de închiriat. Aceasta acoperă orice posibilă deteriorare a mașinii dvs. de închiriat. Excedentul / deductibilul este suma pentru care sunteți responsabil, dar uneori închirierea de mașini oferă asigurări suplimentare pentru a reduce excedentul / deductibil. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea care sunt asigurările care sunt incluse și care sunt opționale.

Libertatea de a conduce unde doriți
Atunci când închiriați o mașină, sunteți liber să conduceți unde doriți, atât timp cât luați în considerare regulile și legile privind traficul local. Bucurați-vă de un peisaj sau de un vehicul de la vedere văzând locația în alta în programul de timp dorit.

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Cape Town Închirieri mașini cu o medie de 9.00 pe baza evaluărilor 6.

Revizuite de:
Companie:

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

M-am Dezamăgit Cu Asigurarea

Singurul lucru dezamăgit a fost că am scos asigurarea, după care ni sa spus că nu suntem acoperite pentru o sumă mică care să fie revendicată, de ce atunci facem o asigurare auto

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze