Închiriere de mașini Tirana

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Tirana Închiriere de mașini

Închirieri auto în Tirana Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Tirana, Albania

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Tirana, Albania. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Tirana, Albania.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Tirana Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Tirana, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Tirana Albania Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Tirana - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Din Tirana Închiriere De Mașini [TIA]
  Oraș
  • Tirana - Hotel Hilton Inn Închiriere De Mașini
  • Tirana - Închiriere De Mașini

  Tirana Închirieri mașini și informații de călătorie

  Unde pot merge cu mașina mea închiriată
  Sunteți liber să conduceți ori de câte ori doriți cu mașina închiriată atâta timp cât respectați regulile / legile privind traficul local. Fii un șofer responsabil și nu te grăbi cu mașina închiriată. Acest lucru ar putea împiedica surprize neplăcute, cum ar fi bilete de accelerare sau chiar accidente.Rețineți că nu toate companiile de închiriere permit ca automobilele lor să fie luate pe un feribot. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă există restricții.

  Închirieri auto internaționale
  Uneori este posibil să faceți o închiriere internațională într-o singură modalitate. Depinde de țară, locație și companie de închiriere. Introduceți locația dvs. de preluare și renunțare pe site-ul nostru. În cazul în care sunt prezentate mașini, este posibilă efectuarea acestei călătorii internaționale într-o singură direcție.Asigurați-vă că citiți termenii și condițiile detaliate pentru restricții și eventualele taxe.

  Unde să vă parcați mașina închiriată în Tirana
  Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

  Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Tirana
  Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

  Termeni si conditii
  Pentru a evita surprizele neplăcute, vă rugăm să citiți termenii detaliați de închiriere. Termenii și condițiile variază foarte mult între companiile de închirieri auto.Verificați site-ul nostru pentru termenii și condițiile

  Închirieri mașini de închiriat

  Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Tirana Închirieri mașini cu o medie de 9.25 pe baza evaluărilor 8.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Avraham
  surprice

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  July 13, 2015

  Foarte Bine

  Nu am experiență cu alte companii de închirieri de mașini în albania, dar pot spune că surprice îndeplinește așteptările noastre și serviciul de bun venit la aeroport

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Giovanni
  surprice

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  June 03, 2015

  Cel Mai Bun Preț și Cea Mai Bună Curtoazie. Foarte Foarte Bine

  Cel mai bun preț și cea mai bună curtoazie. foarte foarte bine!!!

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Gazmen
  Enterprise

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  January 20, 2015

  Impresie Bună

  Serviciu rapid și precis. umpleți rapid hârtiile și procesează rapid când am întors mașina. categoric aș recomanda prietenilor mei.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze