Argentina închiriere de mașini

Unde doriți să închiriați o mașină?

 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Închirierea mașinilor în Argentina | Găsiți ieftin de închiriat în Argentina

Închiriază mașină în Argentina | Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Argentina

Rentcargroup, un broker independent de închiriere auto online, vă oferă tarife reduse în aproape toate orașele importante din Argentina. Puteți găsi din economia mică mașini de închiriat la mașini de lux. De afaceri sau de agrement, avem închirierea mașinii pe care o căutați în Argentina.

Procesul nostru de închiriere a mașinilor este ușor, rapid și sigur. Începeți să completați detaliile călătoriei dvs. în citatul din stânga și primiți o comparație pentru închirierea de mașini în Argentina. Închiriați o mașină și bucurați - călătoriți - descoperiți Argentina.

Argentina Comparație de închirieri auto Închiriați-vă ușor online un comparator de prețuri pentru toți furnizorii majori din Argentina. Să facem toate lucrările pentru dvs. și să comparați toate companiile de închiriere de mașini și ratele.

Argentina Argentina Parteneri de închirieri auto

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Argentina Închirieri mașini cu o medie de 9.27 pe baza evaluărilor 6.

Revizuite de:
Companie:

Mr Sergio Daniel
CarTrawler

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

May 08, 2016

Totul Perfect!

Q foarte piolas copiii participa. toate ușor și rapid.

Revizuite de:
Companie:

Mr Fabien
rentalcars

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

February 13, 2016

Inchirieri Masini In Argentina

A fost ceva complicat pentru a obține categoria de vehicule dorită (a fost confirmată mai întâi, apoi anulată, apoi am plătit mai mult într-o categorie mai mare, am așteptat 2 săptămâni pentru confirmare. de aceea am luat întreaga protecție pentru a evita orice altă problemă .sper că am luat-o: am avut un prejudiciu, care a fost acoperit în totalitate, deci în cele din urmă, nu atât de rău :-)

Revizuite de:
Companie:

Mr Serge
CarTrawler

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

February 06, 2016

Mai Degrabă Mulțumiți.

Putere © gå rer lipsa de punctualitate © Ã © echipa de el calafate pentru întoarcerea vehiculului vélo ©: concordanță cu aeronava în special.

Revizuite de:
Companie:

Mr Zoran
rentalcars

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

January 03, 2016

Mașină Mai Veche

In general foarte bine, dar masina ar putea fi mai noua sau mai bine dotata, dar a avut toate elementele de baza atat de fine. am inchiriat pentru 5 persoane, dar ne-a luat ceva timp sa gasim centura de siguranta pentru scaunul de mijloc din spate, care a fost bine ascuns.

Revizuite de:
Companie:

Ms Patricia
Argentina Localiza

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

March 14, 2015

Femeia care a lucrat pentru localiza pe aeroportul din buenos aires a fost uimitoare! a ieșit din drum ca să mă facă să mă simt confortabil după un zbor roșu. totul a fost ușor, eficient și i-aș recomanda pe ei și pe ea din nou!

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze