Închiriere de mașini Melbourne

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Melbourne Închiriere de mașini

Închirieri auto în Melbourne Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Melbourne, Australia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Melbourne, Australia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Melbourne, Australia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Melbourne Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Melbourne, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Melbourne Australia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Melbourne - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Melbourne Închiriere De Mașini [MEL]
 • Aeroportul - Naţional Maldivele Melbourne Închiriere De Mașini [MEL]
 • Melbourne - Avalon Aeroport Închiriere De Mașini [AVV]
Gară
 • Melbourne - Southern Cross Station Închiriere De Mașini
  Oraș
  • Melbourne - Centrul Orasului Închiriere De Mașini
  • Melbourne - East Închiriere De Mașini
  • Melbourne - Epping Închiriere De Mașini
  • Melbourne - Grand Hyatt Hotel Închiriere De Mașini
  • Melbourne - South Yarra Închiriere De Mașini
  • Melbourne - Sunshine Închiriere De Mașini
  • South - Melbourne Închiriere De Mașini

  Melbourne Închirieri mașini și informații de călătorie

  Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
  Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

  Vizitarea cu tine a mașinii închiriate
  Atunci când închirierea unei mașini aveți libertatea de a vizita toate locurile de vedere vizibil, atunci când doriți și nu depind de orice program de autobuz sau tren. Astfel, vă puteți bucura de vizita dvs. mai lungă și puteți călători ori de câte ori doriți. Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru tarife ieftine de închiriere de mașini.

  Cerințe de vârstă în Melbourne
  Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

  Zburați și conduceți
  Indiferent dacă vă aflați într-o călătorie de afaceri sau călătoriți pentru petrecerea timpului liber; la aeroport poți să începi chiria după ce ai ieșit din avion. Avem mașini de închiriat la toate aeroporturile majore. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

  Selectarea mașinii potrivite în Melbourne
  Există multe mașini de închiriat în Melbourne. De la mașini ieftine Mini sau Economice la Exclusive sau Minivane, va fi întotdeauna o mașină de închiriat pentru tine.Utilizați filtrul nostru dacă aveți cerințe speciale pentru autoturismul dumneavoastră, cum ar fi autovehiculele cu transmisie diesel sau automată garantată.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze