Închiriere de mașini Salzburg

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Salzburg Închiriere de mașini

Închirieri auto în Salzburg Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Salzburg, Austria

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Salzburg, Austria. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Salzburg, Austria.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Salzburg Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Salzburg, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Salzburg Austria Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Salzburg - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Din Salzburg Închiriere De Mașini [SZG]
  Gară
  • Salzburg - Gară Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Salzburg - Închiriere De Mașini

    Salzburg Închirieri mașini și informații de călătorie

    Unde să închiriezi o mașină
    Oferim închirieri de mașini în majoritatea orașelor și aeroporturilor din întreaga lume. Uitați-vă pe site-ul nostru dacă vă oferim mașini de închiriat în locul în care călătoriți. Dacă nu există o companie de închirieri auto în orașul pe care doriți să-l închiriați, vă rugăm să căutați cel mai apropiat oraș / aeroport mai mare la locația dvs.

    Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
    Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

    Libertatea de a conduce unde doriți
    Atunci când închiriați o mașină, sunteți liber să conduceți unde doriți, atât timp cât luați în considerare regulile și legile privind traficul local. Bucurați-vă de un peisaj sau de un vehicul de la vedere văzând locația în alta în programul de timp dorit.

    Închirierea mașinilor de familie
    Dacă alegeți să călătoriți cu familia, nu doriți să ajungeți cu o mașină mică plină cu bagajele. Ar putea fi mai confortabil pentru toată lumea să închirieze o mașină puțin mai mare pentru a se potrivi cu toate bagajele dumneavoastră și pentru a se potrivi în orice copil / scaun pentru copii / boosters pentru o mai bună protecție.

    Trecerea granițelor țării
    Trecerea granițelor țării nu este permisă întotdeauna. Depinde în cea mai mare parte de locația și compania de închirieri auto. Atunci când a permis-o mai are o taxă suplimentară. Pentru a afla cât este taxa suplimentară, vă rugăm să verificați termenii de închiriere detaliați. Unele țări au restricții sau chiar interzise să treacă granița în ea.

    Închirieri mașini de închiriat

    Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Salzburg Închirieri mașini cu o medie de 9.43 pe baza evaluărilor 7.

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Joshua
    CarTrawler

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    March 05, 2016

    Închirierea Mașinilor Buget A Fost Minunată

    Servicii excelente

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr anthony
    Austria Buchbinder

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    March 02, 2014

    Un Serviciu Eficient Eficient

    Serviciu bun eficient

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze