Închiriere de mașini Baku

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Baku Închiriere de mașini

Închirieri auto în Baku Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Baku, Azerbaijan

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Baku, Azerbaijan. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Baku, Azerbaijan.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Baku Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Baku, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Baku Azerbaijan Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Baku - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Baku - Heydar Aliyev Aeroport Închiriere De Mașini [GYD]
  Oraș
  • Baku - Aga Business Centru Închiriere De Mașini
  • Baku - Azadliq Avenue Închiriere De Mașini
  • Baku - Bilgah Beach Hotel Închiriere De Mașini
  • Baku - Boulevard Hotel Baku Autograph Collection Închiriere De Mașini
  • Baku - Fairmont Hotel Închiriere De Mașini
  • Baku - Hilton Hotel Închiriere De Mașini
  • Baku - Hyatt Regency Hotel Închiriere De Mașini
  • Baku - Izmir Street Închiriere De Mașini
  • Baku - Jw Marriott Hotel Închiriere De Mașini
  • Baku - Pegas Hotel Închiriere De Mașini
  • Baku - Train Station Închiriere De Mașini
  • Boulevard - Hotel Baku Închiriere De Mașini
  • Centrul - Oraşului Baku Închiriere De Mașini

  Baku Închirieri mașini și informații de călătorie

  Unde să vă parcați mașina închiriată în Baku
  Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

  Gata, fermă, du-te!
  Să vă pregătiți pentru vacanța dvs. la Baku? Nu uitați să rezervați o mașină de închiriat dacă nu aveți de transport de la aeroport la destinație. Există o gamă largă de mașini de închiriat la aeroportul de destinație. Alegeți mașina care vă satisface dorințele și începeți să vă bucurați de vacanță!

  Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
  Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

  Drivere suplimentare)
  O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

  Cele mai bune tarife pentru inchirieri auto
  Rentcargroup oferă tarife ieftine de închiriere pentru multe locații. De la mașini ieftine până la minivane, există întotdeauna o mașină pentru dvs. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze