Închiriere de mașini Bruxelles

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Bruxelles Închiriere de mașini

Închirieri auto în Bruxelles Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Bruxelles, Belgia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Bruxelles, Belgia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Bruxelles, Belgia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Bruxelles Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Bruxelles, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Bruxelles Belgia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Bruxelles - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Bruxelles - Aeroportul Zaventem Închiriere De Mașini [BRU]
  Gară
  • Gara - Bruxelles Midi Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Brussels - Centrul Orasului Etterbeek Închiriere De Mașini
   • Brussels - Centrul Orasului Woluwe Închiriere De Mașini
   • Brussels - Hilton Grand Place Închiriere De Mașini
   • Brussels - Ruisbroek Închiriere De Mașini
   • Bruxelles - Avenue De La Couronne Închiriere De Mașini
   • Bruxelles - Ixelles Închiriere De Mașini
   • Bruxelles - Saint Denis Închiriere De Mașini
   • Bruxelles - Sud Închiriere De Mașini
   • Bruxelles - Zaventem Centrul Orasului Închiriere De Mașini
   • Centrul - Bruxelles Închiriere De Mașini

   Bruxelles Închirieri mașini și informații de călătorie

   Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
   Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

   Ce asigurare are masina mea inchiriata?
   Autovehiculele închiriate au cea mai mare parte o asigurare standard inclusă în prețul de închiriere, iar uneori companiile de închiriere de mașini oferă modalități de a reduce excesul / deductibilitatea.Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea dacă este oferit un pachet Full Protection / Complete Cover și exact ce taxă suplimentară pentru acesta.

   Flying frecvent?
   Oamenii care zboară mult, adesea închiriază o mașină pentru a ajunge la destinație. În acest fel nu depindeți de autobuze sau trenuri și vă puteți mișca liber unde doriți. Verificați site-ul nostru pentru rate competitive de închiriere.

   Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
   Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

   Unde să vă parcați mașina închiriată în Bruxelles
   Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

   Închirieri mașini de închiriat

   Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Bruxelles Închirieri mașini cu o medie de 8.89 pe baza evaluărilor 9.

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Peter
   Europcar

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   September 21, 2015

   Mașină Murdară

   Ultimul nostru chirie mirosea puternic de fum de țigară pentru săptămâna pe care o aveam. furnizați fresneri de aer.

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr gordon
   Europcar

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   4

   April 25, 2015

   Combinarea Colectării și Returnarea Singurei Mele Preocupări

   Serviciu foarte bun. flexibilă și accesibilă, dar găsirea celor care merg în jurul stației la recepție poate să fi beneficiat de semne suplimentare. același lucru este valabil și pentru întoarcere.rna existat o foaie tipărită cu adresa de retur, dar probabil că ați programat-o în sat nav (în cazul în care este o caracteristică) în secțiunea acasă ar fi foarte utilă. personalul de la recepție a fost foarte prietenos, inclusiv omul care a livrat mașina - a fost foarte util cu sat nav - dar omul care a primit-o a fost foarte în mână și neprietenos. În caz contrar, nu am nici o plângere

   Revizuite de:
   Companie:

   Mrs Ildiko
   Europcar

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   4

   November 28, 2014

   Raport Bun Preț / Calitate

   Servicii netede, nimic de comentat.

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Murray
   Europcar

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   October 26, 2014

   O Experiență Perfectă

   A fost rezervată cu ușurință, rapid de către personalul utile din bruxelles; returnarea ușoară a vehiculelor în afara orelor de lucru.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze