Închiriere de mașini Charleroi

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Charleroi Închiriere de mașini

Închirieri auto în Charleroi Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Charleroi, Belgia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Charleroi, Belgia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Charleroi, Belgia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Charleroi Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Charleroi, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Charleroi Belgia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Charleroi - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Charleroi Bruxelles Sud Închiriere De Mașini [CRL]
  Oraș
  • Charleroi - Marchienneaupont Închiriere De Mașini
  • Orasul - Charleroi Închiriere De Mașini

  Charleroi Închirieri mașini și informații de călătorie

  Ce asigurare are masina mea inchiriata?
  Autovehiculele închiriate au cea mai mare parte o asigurare standard inclusă în prețul de închiriere, iar uneori companiile de închiriere de mașini oferă modalități de a reduce excesul / deductibilitatea.Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea dacă este oferit un pachet Full Protection / Complete Cover și exact ce taxă suplimentară pentru acesta.

  Destinații populare
  Închirierea unei mașini în Charleroi este ușoară. Puteți afla cine are ratele mai bune pe site-ul nostru. O mașină pentru tine singur sau când călătoresc cu 6 persoane, există întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

  Unde să vă parcați mașina închiriată în Charleroi
  Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

  Vizitarea cu tine a mașinii închiriate
  Atunci când închirierea unei mașini aveți libertatea de a vizita toate locurile de vedere vizibil, atunci când doriți și nu depind de orice program de autobuz sau tren. Astfel, vă puteți bucura de vizita dvs. mai lungă și puteți călători ori de câte ori doriți. Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru tarife ieftine de închiriere de mașini.

  Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
  Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

  Închirieri mașini de închiriat

  Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Charleroi Închirieri mașini cu o medie de 9.50 pe baza evaluărilor 8.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mrs Camille
  Europcar

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  April 24, 2015

  Bun

  Fără comentarii

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr PANAGIOTIS
  Europcar

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  March 17, 2015

  Experiență Excelentă

  Mi-ar plăcea cu adevărat ca cineva să ne aștepte în dimineața întoarcerii mașinii.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr NIKOLAOS
  Europcar

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  March 17, 2015

  Experiență Magnifică

  Fără comentarii

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze