Bosnia Herţegovina închiriere de mașini

Unde doriți să închiriați o mașină?

 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Închirierea mașinilor în Bosnia Herţegovina | Găsiți ieftin de închiriat în Bosnia Herţegovina

Închiriază mașină în Bosnia Herţegovina | Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Bosnia Herţegovina

Rentcargroup, un broker independent de închiriere auto online, vă oferă tarife reduse în aproape toate orașele importante din Bosnia Herţegovina. Puteți găsi din economia mică mașini de închiriat la mașini de lux. De afaceri sau de agrement, avem închirierea mașinii pe care o căutați în Bosnia Herţegovina.

Procesul nostru de închiriere a mașinilor este ușor, rapid și sigur. Începeți să completați detaliile călătoriei dvs. în citatul din stânga și primiți o comparație pentru închirierea de mașini în Bosnia Herţegovina. Închiriați o mașină și bucurați - călătoriți - descoperiți Bosnia Herţegovina.

Bosnia Herţegovina Comparație de închirieri auto Închiriați-vă ușor online un comparator de prețuri pentru toți furnizorii majori din Bosnia Herţegovina. Să facem toate lucrările pentru dvs. și să comparați toate companiile de închiriere de mașini și ratele.

Bosnia Herţegovina Bosnia Herţegovina Parteneri de închirieri auto

Închiriază locații în Bosnia Herţegovina

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Bosnia Herţegovina Închirieri mașini cu o medie de 9.43 pe baza evaluărilor 2.

Revizuite de:
Companie:

Mr Erol
Bosnia Herzegovina Kapitals Rent a Car

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

April 08, 2014

Ei nu au acceptat cartea de credit

Revizuite de:
Companie:

Mr Vedat
Europcar

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

March 23, 2014

Pe Dezavantaj ..

Călătorii călătoresc de obicei în sărbători și în weekend. Și taxarea suplimentară, pentru ridicarea sau returnarea mașinii de închiriat într-o dimineață de duminică nu se simte foarte bine.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze