Închiriere de mașini Sarajevo

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Sarajevo Închiriere de mașini

Închirieri auto în Sarajevo Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Sarajevo, Bosnia Herţegovina

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Sarajevo, Bosnia Herţegovina. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Sarajevo, Bosnia Herţegovina.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Sarajevo Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Sarajevo, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Sarajevo Bosnia Herţegovina Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Sarajevo - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Sarajevo - Butmir Aeroport Închiriere De Mașini [SJJ]
  Gară
  • Sarajevo - Gara Închiriere De Mașini
   Livrarea hotelului
   • Livrare - De Hotel Sarajevo Închiriere De Mașini
    Oraș
    • Sarajevo - Nato / Eufor Închiriere De Mașini
    • Sarajevo - Închiriere De Mașini

    Sarajevo Închirieri mașini și informații de călătorie

    Copii și bebeluși
    Închirieri de mașini oferă, de asemenea, scaune pentru copii / copii / boostere. Este important pentru copil / copil să călătorească confortabil și în siguranță. Puteți solicita un copil / scaun pentru copii atunci când vă ridicați mașina de închiriat și are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Fiți recomandat (ă) ca scaunele pentru copii / copii / boosterele sunt în funcție de disponibilitatea companiilor de închirieri auto.

    Nu vă faceți griji cu o mașină închiriată
    Multe companii de închirieri auto oferă un pachet de acoperire completă pentru a avea o vacanță fără probleme. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru a vedea ce asigurări sunt oferite.

    Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Sarajevo
    Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

    Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
    Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

    Sarajevo închirieri
    Rentcargroup compară prețurile de închiriere pentru Sarajevo. Din moment ce lucrăm cu companii importante de închiriere de mașini, calitatea mașinilor este garantată. Astfel veți obține cele mai bune rate de închiriere de mașini.

    Închirieri mașini de închiriat

    Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Sarajevo Închirieri mașini cu o medie de 9.60 pe baza evaluărilor 10.

    Revizuite de:
    Companie:

    Ms Gordana
    CarTrawler

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    May 30, 2016

    A +

    Foarte mulțumit. servicii prietenoase fiabile. mare de ansamblu

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Mubarak
    Sixts

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    May 18, 2016

    Variați Bine

    Tratamentul a fost excelent

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Ramiz
    CarTrawler

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    February 27, 2016

    Bun

    Oameni buni

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Nelson
    Green Motion

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    July 28, 2015

    Prețul Bun, O Excursie Excelentă

    Bosnia era un loc excelent pentru a conduce. tipul de la care am luat masina nu a vorbit engleza bine, asa ca a existat o anumita confuzie. câteva sfaturi despre limitările stranii de viteză în bosnia ar fi fost de ajutor. de asemenea, centurile de siguranță din mașină nu funcționau corect.

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Lado
    Bosnia Herzegovina Enterprise

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    September 25, 2014

    Mai Accesibile Decât Altele.

    Experiența de închiriere a fost destul de simplă și prețul, comparativ cu rezervarea directă sau prin cele mai multe alte wesbistes, a fost destul de ieftin.

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze