Închiriere de mașini Rio De Janeiro

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Rio De Janeiro Închiriere de mașini

Închirieri auto în Rio De Janeiro Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Rio De Janeiro, Brazilia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Rio De Janeiro, Brazilia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Rio De Janeiro, Brazilia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Rio De Janeiro Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Rio De Janeiro, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Rio De Janeiro Brazilia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Rio De Janeiro - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
  • Rio - De Janeiro Aeroport Galeao Închiriere De Mașini [GIG]
  • Rio - De Janerio Aeroportul Santos Dumont Închiriere De Mașini [SDU]
Oraș
  • Rio - De Janeiro Duque De Caxias Închiriere De Mașini
  • Rio - De Janeiro Extra Niteroí Închiriere De Mașini
  • Rio - De Janeiro Madureira Închiriere De Mașini
  • Rio - De Janeiro Novo Rio Bus Station Închiriere De Mașini
  • Rio - De Janeiro Santa Cruz Închiriere De Mașini
  • Rio - De Janeiro Tijuca Închiriere De Mașini
  • Rio - De Janeiro Închiriere De Mașini
  • Santa - Cruz Loja De Rua Închiriere De Mașini

Rio De Janeiro Închirieri mașini și informații de călătorie

Unde să închiriezi o mașină
Oferim închirieri de mașini în majoritatea orașelor și aeroporturilor din întreaga lume. Uitați-vă pe site-ul nostru dacă vă oferim mașini de închiriat în locul în care călătoriți. Dacă nu există o companie de închirieri auto în orașul pe care doriți să-l închiriați, vă rugăm să căutați cel mai apropiat oraș / aeroport mai mare la locația dvs.

Drivere suplimentare)
O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

Închirieri într-un fel
Este posibil să vă ridicați mașina într-un oraș sau aeroport și să o aruncați în altul. Aceasta se numește închiriere în mod unic. Singura sa posibilă în cazul în care compania de închiriere de mașini are un birou în locația de ridicare și locul de decolare.Uneori taxa de o singură cale este deja inclusă în prețul de închiriere. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă este inclus sau dacă este posibil să efectuați o astfel de călătorie.

Trecerea granițelor țării
Trecerea granițelor țării nu este permisă întotdeauna. Depinde în cea mai mare parte de locația și compania de închirieri auto. Atunci când a permis-o mai are o taxă suplimentară. Pentru a afla cât este taxa suplimentară, vă rugăm să verificați termenii de închiriere detaliați. Unele țări au restricții sau chiar interzise să treacă granița în ea.

Copii și bebeluși
Închirieri de mașini oferă, de asemenea, scaune pentru copii / copii / boostere. Este important pentru copil / copil să călătorească confortabil și în siguranță. Puteți solicita un copil / scaun pentru copii atunci când vă ridicați mașina de închiriat și are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Fiți recomandat (ă) ca scaunele pentru copii / copii / boosterele sunt în funcție de disponibilitatea companiilor de închirieri auto.

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Rio De Janeiro Închirieri mașini cu o medie de 9.33 pe baza evaluărilor 6.

Revizuite de:
Companie:

Mr CARLOS HERNAN
CarTrawler

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

April 04, 2016

Dreapta

Tot așa cum mă așteptam.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze