Canada închiriere de mașini

Unde doriți să închiriați o mașină?

 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Închirierea mașinilor în Canada | Găsiți ieftin de închiriat în Canada

Închiriază mașină în Canada | Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Canada

Rentcargroup, un broker independent de închiriere auto online, vă oferă tarife reduse în aproape toate orașele importante din Canada. Puteți găsi din economia mică mașini de închiriat la mașini de lux. De afaceri sau de agrement, avem închirierea mașinii pe care o căutați în Canada.

Procesul nostru de închiriere a mașinilor este ușor, rapid și sigur. Începeți să completați detaliile călătoriei dvs. în citatul din stânga și primiți o comparație pentru închirierea de mașini în Canada. Închiriați o mașină și bucurați - călătoriți - descoperiți Canada.

Canada Comparație de închirieri auto Închiriați-vă ușor online un comparator de prețuri pentru toți furnizorii majori din Canada. Să facem toate lucrările pentru dvs. și să comparați toate companiile de închiriere de mașini și ratele.

Canada Canada Parteneri de închirieri auto

Închiriază locații în Canada

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Canada Închirieri mașini cu o medie de 9.56 pe baza evaluărilor 4.

Revizuite de:
Companie:

Mr Philip
Green Motion

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

January 20, 2016

Companie Mare

Da, nu ajungeți la pickup-ul aeroportului, dar costul vehiculului nega asta. personalul extrem de prietenos și de ajutor.

Revizuite de:
Companie:

Mr Philip
Green Motion

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

January 11, 2016

Serviciu Excelent

O companie minunată de a închiria o mașină de la prețuri foarte rezonabile. singurul dezavantaj a fost că închirierea maximă a fost de 28 de zile și am cerut mașina mai mult, așa că a trebuit să se întoarcă la toronto pentru a continua închirierea. cu toate acestea, au fost foarte utile în procesarea cererii noastre pentru un vehicul cu anvelope de zăpadă.

Revizuite de:
Companie:

Mr Jose
Canada Iversta

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

August 31, 2015

Experiență Excelentă

Un serviciu foarte personalizat, au ajutat foarte mult să ne ridice din aeroport și să renunțăm la terminal. personalul este foarte prietenos și dispus să ajute.rnam recomandat foarte mult

Revizuite de:
Companie:

Mr Jaime
Canada Iversta

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

August 14, 2014

Servicii Bune

Rent car group mi-a oferit cea mai bună ofertă de preț. am avut unele îndoieli și le-am contactat personal și le-au rezolvat la timp. sunt mulțumit de serviciul pe care l-au furnizat.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze