Închiriere de mașini Montreal

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Montreal Închiriere de mașini

Închirieri auto în Montreal Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Montreal, Canada

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Montreal, Canada. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Montreal, Canada.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Montreal Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Montreal, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Montreal Canada Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Montreal - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Internațional Montreal Închiriere De Mașini [YUL]
  Gară
  • Montreal - Gară Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Montreal - -centre Ville- Griffintown Închiriere De Mașini
   • Montreal - Ahuntisic (quebec) Închiriere De Mașini
   • Montreal - Ave Du Parc Închiriere De Mașini
   • Montreal - Centrul Orasului Închiriere De Mașini
   • Montreal - Hymus Închiriere De Mașini
   • Montreal - Jean Talon Închiriere De Mașini
   • Montreal - Maisonneuve Închiriere De Mașini
   • Montreal - Mozart Închiriere De Mașini
   • Montreal - Papineau Închiriere De Mașini
   • Montreal - Place D'armes Închiriere De Mașini
   • Montreal - Sainthyacinthe Închiriere De Mașini
   • Montreal - Saintlaurent Închiriere De Mașini
   • Montreal - Stanley St Închiriere De Mașini
   • Montreal - West Închiriere De Mașini
   • Montrealrivieredesprairies - Închiriere De Mașini

   Montreal Închirieri mașini și informații de călătorie

   Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
   Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

   Asigurare auto de închiriere
   Un standard de renunțare la daunele cauzate coliziunilor (CDW) vine cu cele mai multe mașini de închiriat. Aceasta acoperă orice posibilă deteriorare a mașinii dvs. de închiriat. Excedentul / deductibilul este suma pentru care sunteți responsabil, dar uneori închirierea de mașini oferă asigurări suplimentare pentru a reduce excedentul / deductibil. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea care sunt asigurările care sunt incluse și care sunt opționale.

   Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
   La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

   Cerințe de vârstă în Montreal
   Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

   Vizitarea cu tine a mașinii închiriate
   Atunci când închirierea unei mașini aveți libertatea de a vizita toate locurile de vedere vizibil, atunci când doriți și nu depind de orice program de autobuz sau tren. Astfel, vă puteți bucura de vizita dvs. mai lungă și puteți călători ori de câte ori doriți. Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru tarife ieftine de închiriere de mașini.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze