Închiriere de mașini Puerto Montt

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Puerto Montt Închiriere de mașini

Închirieri auto în Puerto Montt Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Puerto Montt, Chile

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Puerto Montt, Chile. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Puerto Montt, Chile.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Puerto Montt Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Puerto Montt, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Puerto Montt Chile Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Puerto Montt - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
  • Cristian - Mocopulli Aeroport Închiriere De Mașini [MHC]
  • Puerto - Montt Aeroport Închiriere De Mașini [PMC]
Oraș
  • Puerto - Montt Camino A Pargua Închiriere De Mașini
  • Puerto - Montt Închiriere De Mașini

Puerto Montt Închirieri mașini și informații de călătorie

Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

Puerto Montt închirieri
Rentcargroup compară prețurile de închiriere pentru Puerto Montt. Din moment ce lucrăm cu companii importante de închiriere de mașini, calitatea mașinilor este garantată. Astfel veți obține cele mai bune rate de închiriere de mașini.

Cerințe de vârstă în Puerto Montt
Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

Închirierea mașinilor de familie
Dacă alegeți să călătoriți cu familia, nu doriți să ajungeți cu o mașină mică plină cu bagajele. Ar putea fi mai confortabil pentru toată lumea să închirieze o mașină puțin mai mare pentru a se potrivi cu toate bagajele dumneavoastră și pentru a se potrivi în orice copil / scaun pentru copii / boosters pentru o mai bună protecție.

Selectarea mașinii potrivite în Puerto Montt
Există multe mașini de închiriat în Puerto Montt. De la mașini ieftine Mini sau Economice la Exclusive sau Minivane, va fi întotdeauna o mașină de închiriat pentru tine.Utilizați filtrul nostru dacă aveți cerințe speciale pentru autoturismul dumneavoastră, cum ar fi autovehiculele cu transmisie diesel sau automată garantată.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze