Închiriere de mașini Guanacaste

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Guanacaste Închiriere de mașini

Închirieri auto în Guanacaste Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Guanacaste, Costa Rica

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Guanacaste, Costa Rica. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Guanacaste, Costa Rica.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Guanacaste Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Guanacaste, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Guanacaste Costa Rica Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Guanacaste - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Liberia Închiriere De Mașini [LIR]
  Oraș
  • Guanacaste - Centrul Orasului Închiriere De Mașini
  • Guanacaste - Daniel Oduber Intl. Aeroport Închiriere De Mașini
  • Guanacaste - Flamingo Beach Închiriere De Mașini
  • Guanacaste - Hotel Barcelo Închiriere De Mașini
  • Guanacaste - Hotel Hilton Papagayo Închiriere De Mașini
  • Guanacaste - Hotel Riu Palace Închiriere De Mașini
  • Guanacaste - Hotel Riu Închiriere De Mașini
  • Guanacaste - Jw Marriott Închiriere De Mașini
  • Guanacaste - Occidental Allegro Papagayo Închiriere De Mașini
  • Guanacaste - Occidental Grand Hotel Închiriere De Mașini
  • Guanacaste - Pacific Mall Închiriere De Mașini

  Guanacaste Închirieri mașini și informații de călătorie

  Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
  La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

  Unde să vă parcați mașina închiriată în Guanacaste
  Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

  Restricții privind închirierea mașinilor în Guanacaste
  În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

  Trecerea granițelor țării
  Trecerea granițelor țării nu este permisă întotdeauna. Depinde în cea mai mare parte de locația și compania de închirieri auto. Atunci când a permis-o mai are o taxă suplimentară. Pentru a afla cât este taxa suplimentară, vă rugăm să verificați termenii de închiriere detaliați. Unele țări au restricții sau chiar interzise să treacă granița în ea.

  Cerințe de vârstă în Guanacaste
  Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze