Închiriere de mașini San Jose

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

San Jose Închiriere de mașini

Închirieri auto în San Jose Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în San Jose, Costa Rica

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în San Jose, Costa Rica. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în San Jose, Costa Rica.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

San Jose Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în San Jose, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

San Jose Costa Rica Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în San Jose - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
  • San - Jose International Aeroport Închiriere De Mașini [SJO]
  • San - Jose Tobias Bolanos Aeroport Închiriere De Mașini [SYQ]
Oraș
  • San - Jose Închiriere De Mașini
  • San - Jose Escazu Plaza Tempo Închiriere De Mașini
  • San - Jose Hotel Best Western Închiriere De Mașini
  • San - Jose Livrare&collection Închiriere De Mașini
  • San - Jose Paseo Colon Închiriere De Mașini
  • San - Jose Plaza Viquez Închiriere De Mașini
  • San - Jose Retorno Închiriere De Mașini

San Jose Închirieri mașini și informații de călătorie

Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în San Jose
Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

Unde pot merge cu mașina mea închiriată
Sunteți liber să conduceți ori de câte ori doriți cu mașina închiriată atâta timp cât respectați regulile / legile privind traficul local. Fii un șofer responsabil și nu te grăbi cu mașina închiriată. Acest lucru ar putea împiedica surprize neplăcute, cum ar fi bilete de accelerare sau chiar accidente.Rețineți că nu toate companiile de închiriere permit ca automobilele lor să fie luate pe un feribot. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă există restricții.

De ce ar trebui să închiriez o mașină?
Închirierea unei mașini poate fi o alternativă bună dacă aveți nevoie de o mașină cu mult spațiu sau dacă doriți un cabriolet pentru vacanța dvs. Verificați site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere și asigurați-vă că ați citit condițiile detaliate de închiriere.

Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

Flying frecvent?
Oamenii care zboară mult, adesea închiriază o mașină pentru a ajunge la destinație. În acest fel nu depindeți de autobuze sau trenuri și vă puteți mișca liber unde doriți. Verificați site-ul nostru pentru rate competitive de închiriere.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze