Închiriere de mașini Dubrovnik

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Dubrovnik Închiriere de mașini

Închirieri auto în Dubrovnik Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Dubrovnik, Croaţia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Dubrovnik, Croaţia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Dubrovnik, Croaţia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Dubrovnik Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Dubrovnik, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Dubrovnik Croaţia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Dubrovnik - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Dubrovnik Închiriere De Mașini [DBV]
  Port
  • Dubrovnik - Port Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Dubrovnik-centrul - Orasului Închiriere De Mașini

    Dubrovnik Închirieri mașini și informații de călătorie

    Dispozitive electronice de taxare în Dubrovnik
    Drumurile cu taxă sunt foarte frecvente în multe țări. Le puteți plăti cu numerar sau cu card de credit / debit. Uneori companiile de închiriere de mașini oferă dispozitive electronice de taxare pentru a face plățile electronice automat cu cardul dvs. de credit. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a trece orice barieră de taxare. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă acest lucru este oferit.

    Conducerea mașinii dvs. închiriate în Dubrovnik
    Conducerea mașinii închiriate în Dubrovnik este o modalitate confortabilă de a călători la destinație.Nu depindeți de niciun orar de autobuz / tren, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp să vă petreceți la destinație. Uită-te pe site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere de mașini.

    Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
    Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

    Flying frecvent?
    Oamenii care zboară mult, adesea închiriază o mașină pentru a ajunge la destinație. În acest fel nu depindeți de autobuze sau trenuri și vă puteți mișca liber unde doriți. Verificați site-ul nostru pentru rate competitive de închiriere.

    Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Dubrovnik
    Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

    Închirieri mașini de închiriat

    Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Dubrovnik Închirieri mașini cu o medie de 8.82 pe baza evaluărilor 22.

    Revizuite de:
    Companie:

    Mrs Maria Rosa
    CarTrawler

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    July 24, 2016

    Un Serviciu Bun. Atenția De Sea ± Orita Excelează în Colectarea Fu

    Fără comentarii

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr anthony
    CarTrawler

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    July 09, 2016

    Fără Probleme

    Personalul a fost minunat. ridicarea și picurarea au fost făcute atât în ​​mai puțin de 5 minute. mașina era curată și fugea minunat. vom noi din nou.

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Arne
    Croatia Hertz

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    June 29, 2016

    Fără Bătaie De Cap

    Atât de netedă cum ar putea fi.

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr IMAD
    Sixts

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    May 09, 2016

    Experiență Bună

    Sixt cel mai bun sine

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr GUY
    Croatia Fleet Rent A Car

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    May 07, 2016

    Foarte Bună Experiență Cu Flota Croația

    Bun raport de calitate a serviciilor © / pret. numai inconvà © neagă limba.rncineva vorbind français la agenția de aeroport, înțeleg bine limba engleză este esențială;

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze