Închiriere de mașini Pula

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Pula Închiriere de mașini

Închirieri auto în Pula Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Pula, Croaţia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Pula, Croaţia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Pula, Croaţia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Pula Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Pula, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Pula Croaţia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Pula - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Pula Închiriere De Mașini [PUY]
  Livrarea hotelului
  • Pula - Hotel De Livrare Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Pula - Închiriere De Mașini

    Pula Închirieri mașini și informații de călătorie

    Dispozitive electronice de taxare în Pula
    Drumurile cu taxă sunt foarte frecvente în multe țări. Le puteți plăti cu numerar sau cu card de credit / debit. Uneori companiile de închiriere de mașini oferă dispozitive electronice de taxare pentru a face plățile electronice automat cu cardul dvs. de credit. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a trece orice barieră de taxare. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă acest lucru este oferit.

    Copii și bebeluși
    Închirieri de mașini oferă, de asemenea, scaune pentru copii / copii / boostere. Este important pentru copil / copil să călătorească confortabil și în siguranță. Puteți solicita un copil / scaun pentru copii atunci când vă ridicați mașina de închiriat și are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Fiți recomandat (ă) ca scaunele pentru copii / copii / boosterele sunt în funcție de disponibilitatea companiilor de închirieri auto.

    De ce ar trebui să închiriez o mașină?
    Închirierea unei mașini poate fi o alternativă bună dacă aveți nevoie de o mașină cu mult spațiu sau dacă doriți un cabriolet pentru vacanța dvs. Verificați site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere și asigurați-vă că ați citit condițiile detaliate de închiriere.

    Închirieri într-un fel
    Este posibil să vă ridicați mașina într-un oraș sau aeroport și să o aruncați în altul. Aceasta se numește închiriere în mod unic. Singura sa posibilă în cazul în care compania de închiriere de mașini are un birou în locația de ridicare și locul de decolare.Uneori taxa de o singură cale este deja inclusă în prețul de închiriere. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă este inclus sau dacă este posibil să efectuați o astfel de călătorie.

    Trecerea granițelor țării
    Trecerea granițelor țării nu este permisă întotdeauna. Depinde în cea mai mare parte de locația și compania de închirieri auto. Atunci când a permis-o mai are o taxă suplimentară. Pentru a afla cât este taxa suplimentară, vă rugăm să verificați termenii de închiriere detaliați. Unele țări au restricții sau chiar interzise să treacă granița în ea.

    Închirieri mașini de închiriat

    Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Pula Închirieri mașini cu o medie de 9.78 pe baza evaluărilor 9.

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Martin
    Sixts

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    April 20, 2015

    Perfect!

    Fără comentarii

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Zdravko
    Croatia Oryx

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    March 28, 2015

    Bun

    Fără comentarii

    Revizuite de:
    Companie:

    Mrs Olga
    Croatia Modus Rent Servis

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    August 16, 2014

    închirieri Auto

    A trebuit sa asteptam masina noastra in plus la 40 de minute dupa ce am facut check-out din hotel datorita blocajelor din jur, dar restul a fost foarte profesionist, reprezentantul a fost prietenos si util, avantaj special, ceea ce ne-a facut sa alegem aceasta companie a fost nici un preț suplimentar pentru abandonul devreme, așa că vom alege din nou compania dvs. și grupul de mașini de închiriat

    Revizuite de:
    Companie:

    Mrs Oxana
    Croatia Modus Rent Servis

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    August 16, 2014

    Serviciu Perfect

    Fără comentarii

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze