Închiriere de mașini Split

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Split Închiriere de mașini

Închirieri auto în Split Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Split, Croaţia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Split, Croaţia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Split, Croaţia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Split Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Split, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Split Croaţia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Split - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Split Închiriere De Mașini [SPU]
  Gară
  • Gara - Split Închiriere De Mașini
   Port
   • Port - Split, Închiriere De Mașini
    Livrarea hotelului
    • Livrare - De Hotel Split Închiriere De Mașini
     Oraș
     • Split - Trstenik Închiriere De Mașini
     • Split, - Le Meridien Lav Închiriere De Mașini
     • împărți - Închiriere De Mașini

     Split Închirieri mașini și informații de călătorie

     Destinații populare
     Închirierea unei mașini în Split este ușoară. Puteți afla cine are ratele mai bune pe site-ul nostru. O mașină pentru tine singur sau când călătoresc cu 6 persoane, există întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

     Asigurare auto de închiriere
     Un standard de renunțare la daunele cauzate coliziunilor (CDW) vine cu cele mai multe mașini de închiriat. Aceasta acoperă orice posibilă deteriorare a mașinii dvs. de închiriat. Excedentul / deductibilul este suma pentru care sunteți responsabil, dar uneori închirierea de mașini oferă asigurări suplimentare pentru a reduce excedentul / deductibil. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea care sunt asigurările care sunt incluse și care sunt opționale.

     Cerințe de vârstă în Split
     Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

     Drivere suplimentare)
     O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

     Gata, fermă, du-te!
     Să vă pregătiți pentru vacanța dvs. la Split? Nu uitați să rezervați o mașină de închiriat dacă nu aveți de transport de la aeroport la destinație. Există o gamă largă de mașini de închiriat la aeroportul de destinație. Alegeți mașina care vă satisface dorințele și începeți să vă bucurați de vacanță!

     Închirieri mașini de închiriat

     Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Split Închirieri mașini cu o medie de 9.55 pe baza evaluărilor 22.

     Revizuite de:
     Companie:

     Mr Robert
     CarTrawler

     InchiriereGrup Service:

     RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

     5

     August 05, 2016

     Experiență Grozavă

     Totul a mers așa cum era planificat, fără probleme. când am ales mașina, am fost modernizată gratuit la un bmw pentru că mașina pe care am rezervat-o nu era disponibilă!

     Revizuite de:
     Companie:

     Mr kjell
     CarTrawler

     InchiriereGrup Service:

     RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

     5

     July 16, 2016

     Serviciu Bun

     Au fost masina frumoasa si personal a fost rapid si politicosrnvoi inchiria anul viitor, de asemenea,

     Revizuite de:
     Companie:

     Mr Leif Roald
     CarTrawler

     InchiriereGrup Service:

     RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

     5

     July 15, 2016

     Nici O Provocare.

     Totul a mers bine cu închirierea. deoarece tipul de mașină pe care l-am rezervat nu a fost disponibil în momentul în care am obținut o actualizare gratuită. am primit o ofertă pentru asigurarea suplimentară, dar deja am cumpărat-o online, astfel încât nu exista nicio presiune pentru a cumpăra nicio securitate suplimentară pe site. thumbs up pentru o experienta de renta mare!

     Revizuite de:
     Companie:

     Ms Dora
     Sixts

     InchiriereGrup Service:

     RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

     5

     July 01, 2016

     Mai Mulți Angajați

     Au fost 20 de persoane deja în linie atunci când am sosit, așa că am așteptat 1,5 ore pentru a obține mașina mea. poate că pot exista mai mulți angajați în aceste vară?

     Revizuite de:
     Companie:

     Mr Ian
     Sixts

     InchiriereGrup Service:

     RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

     5

     June 07, 2016

     Inchiriere Auto Split - Vw Golf Tdi

     Colecție simplă directă. personalul politicos. scoateți ușor. singurul motiv pentru care i-am dat doar 4/5 a fost pur și simplu până la personalul care încearcă să mă convingă să cumpăr combustibil de la ei în loc de la stațiile standard, spunând că ar fi cel puțin 10% mai ieftin! ar fi fost ...? nu știu. dacă este cazul, de ce să nu ne informăm în prealabil, astfel încât să putem lua o decizie în cunoștință de cauză în legătură cu aceasta, în loc să simțim ca o vindere tare (deși spun eu, nu știu dacă a fost). doar critici! În afară de asta, mare și ar recomanda cu tărie.

     Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze