Închiriere de mașini Zadar

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Zadar Închiriere de mașini

Închirieri auto în Zadar Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Zadar, Croaţia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Zadar, Croaţia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Zadar, Croaţia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Zadar Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Zadar, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Zadar Croaţia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Zadar - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Zadar Închiriere De Mașini [ZAD]
  Gară
  • Zadar - Gara Închiriere De Mașini
   Port
   • Zadar - Port Închiriere De Mașini
    Oraș
    • Livrare - De Hotel Zadar Închiriere De Mașini
    • Staţia - De Autobuz Principală Zadar Închiriere De Mașini
    • Zadar - Închiriere De Mașini

    Zadar Închirieri mașini și informații de călătorie

    Dispozitive electronice de taxare în Zadar
    Drumurile cu taxă sunt foarte frecvente în multe țări. Le puteți plăti cu numerar sau cu card de credit / debit. Uneori companiile de închiriere de mașini oferă dispozitive electronice de taxare pentru a face plățile electronice automat cu cardul dvs. de credit. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a trece orice barieră de taxare. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă acest lucru este oferit.

    Unde pot merge cu mașina mea închiriată
    Sunteți liber să conduceți ori de câte ori doriți cu mașina închiriată atâta timp cât respectați regulile / legile privind traficul local. Fii un șofer responsabil și nu te grăbi cu mașina închiriată. Acest lucru ar putea împiedica surprize neplăcute, cum ar fi bilete de accelerare sau chiar accidente.Rețineți că nu toate companiile de închiriere permit ca automobilele lor să fie luate pe un feribot. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă există restricții.

    Zburați și conduceți
    Indiferent dacă vă aflați într-o călătorie de afaceri sau călătoriți pentru petrecerea timpului liber; la aeroport poți să începi chiria după ce ai ieșit din avion. Avem mașini de închiriat la toate aeroporturile majore. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

    Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
    Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

    Destinații populare
    Închirierea unei mașini în Zadar este ușoară. Puteți afla cine are ratele mai bune pe site-ul nostru. O mașină pentru tine singur sau când călătoresc cu 6 persoane, există întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

    Închirieri mașini de închiriat

    Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Zadar Închirieri mașini cu o medie de 9.41 pe baza evaluărilor 17.

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Michael Borre
    Croatia Modus Rent Servis

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    July 11, 2015

    Semne

    Nu a fost ușor să-ți găsești biroul la aeroport.rnvă recomandăm semne mai bune pentru a ajuta clienții.rntotul a fost perfect!rnfoarte frumos cu care să vorbim!

    Revizuite de:
    Companie:

    Ms Susana
    Croatia Avant Car

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    June 25, 2015

    Grozav! Doar Un Mic Detaliu ...

    Buna ziua,rnrnÎn general experiența mea a fost grozavă! mi-a plăcut mașina și toată lumea a fost foarte plăcută și utilă în avant car.rnsingurul lucru pe care l-aș schimba în procedurile obișnuite a fost faptul că prețul final pe care l-am făcut să plătesc nu era de fapt prețul final, deoarece asigurarea nu era inclusă. bine că nu a fost scump, dar pentru clienții care doresc să închirieze pentru mai mult timp, ar putea fi o astfel de nu o surpriză frumos!

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Christian
    Right Cars

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    June 20, 2015

    Excelent!

    Totul a fost perfect. nu era o coadă și personalul rentalcargeoup se îngrămădea deja pentru noi la aeroport, era tot timpul frumos!rnpretul si masina au fost, de asemenea, ok.

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Jean-Pierre
    Europcar

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    June 16, 2015

    Nex mașină!

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Jeroen
    Sixts

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    June 01, 2015

    Calitate, Servicii Ieftine, Bune

    Ajutor foarte prietenos de către tinerii angajați de la aeroportul din zadar. masini eficiente, demne de încredere, de calitate excelentă și un preț foarte competitiv! cred doar / în special în afara sezonului?

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze