Închiriere de mașini Zagreb

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Zagreb Închiriere de mașini

Închirieri auto în Zagreb Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Zagreb, Croaţia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Zagreb, Croaţia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Zagreb, Croaţia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Zagreb Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Zagreb, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Zagreb Croaţia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Zagreb - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Zagreb Închiriere De Mașini [ZAG]
  Oraș
  • Zagreb - Hotel Esplanade Închiriere De Mașini
  • Zagreb - Închiriere De Mașini

  Zagreb Închirieri mașini și informații de călătorie

  Aveți nevoie de o mașină pentru a rezerva o mașină?
  Când întâmpinați probleme în timpul rezervării sau trebuie să vă sfătuim, puteți să ne contactați întotdeauna cu pone sau cu chat live. Vă putem sfătui sau vă putem ajuta prin procesul de rezervare. Numărul nostru de telefon este pe site-ul nostru.

  Drivere suplimentare)
  O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

  Vizitarea cu tine a mașinii închiriate
  Atunci când închirierea unei mașini aveți libertatea de a vizita toate locurile de vedere vizibil, atunci când doriți și nu depind de orice program de autobuz sau tren. Astfel, vă puteți bucura de vizita dvs. mai lungă și puteți călători ori de câte ori doriți. Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru tarife ieftine de închiriere de mașini.

  Conducerea mașinii dvs. închiriate în Zagreb
  Conducerea mașinii închiriate în Zagreb este o modalitate confortabilă de a călători la destinație.Nu depindeți de niciun orar de autobuz / tren, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp să vă petreceți la destinație. Uită-te pe site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere de mașini.

  Flying frecvent?
  Oamenii care zboară mult, adesea închiriază o mașină pentru a ajunge la destinație. În acest fel nu depindeți de autobuze sau trenuri și vă puteți mișca liber unde doriți. Verificați site-ul nostru pentru rate competitive de închiriere.

  Închirieri mașini de închiriat

  Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Zagreb Închirieri mașini cu o medie de 9.39 pe baza evaluărilor 23.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Stephen
  CarTrawler

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  July 20, 2016

  Satisfăcut

  Totul a mers foarte bine cu experiența de închiriere. singura problemă mică pe care o aveam era dispozitivul wi-fi pe care l-am închiriat pentru că mașina nu funcționa. pare a fi o problemă recurentă. era rapid eliminată din factura mea. companie mare. le-aș folosi din nou.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Gilles
  CarTrawler

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  July 14, 2016

  În General: BunĂ

  Nu pentru servicii scumpe și decente.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Gavin Jacques
  Croatia Modus Rent Servis

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  July 06, 2016

  O Experiență Extraordinară

  Fără comentarii

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Evgenii
  Croatia Oryx

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  June 24, 2016

  Doar Sentimente Excelente

  1. masina a fost perfectă, eveniment mai bun decât ne-am putea așteptarn2. personalul a fost prietenos și util de ambele părți - preluarea și returnarearnrnvă recomandăm pe toți prietenii noștri.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mrs Snjezana
  Sixts

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  May 23, 2016

  Personalul cu amabilitate, mașina excelentă și prețul accesibil

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze