Închiriere de mașini Cairo

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Cairo Închiriere de mașini

Închirieri auto în Cairo Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Cairo, Egipt

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Cairo, Egipt. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Cairo, Egipt.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Cairo Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Cairo, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Cairo Egipt Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Cairo - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
  • Aeroportul - Cairo T3 Închiriere De Mașini [CAI]
  • T1 - Aeroportul Cairo Închiriere De Mașini [CAI]
Oraș
  • Cairo - Maadi Închiriere De Mașini
  • Cairo - Meridien Heliopolis Închiriere De Mașini
  • Cairo - Nou Cairo Mall Centrul Orasului Închiriere De Mașini
  • Cairo - Obour Oraș Chrysler Închiriere De Mașini
  • Cairo - Orașstars Mall Închiriere De Mașini
  • Centrul - Orasului Cairo Închiriere De Mașini
  • Decontare - A Cincea Cairo Închiriere De Mașini
  • Zamalek - Centrul Orasului Închiriere De Mașini

Cairo Închirieri mașini și informații de călătorie

Restricții privind închirierea mașinilor în Cairo
În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

Unde să vă parcați mașina închiriată în Cairo
Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

Dispozitive electronice de taxare în Cairo
Drumurile cu taxă sunt foarte frecvente în multe țări. Le puteți plăti cu numerar sau cu card de credit / debit. Uneori companiile de închiriere de mașini oferă dispozitive electronice de taxare pentru a face plățile electronice automat cu cardul dvs. de credit. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a trece orice barieră de taxare. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă acest lucru este oferit.

Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

Libertatea de a conduce unde doriți
Atunci când închiriați o mașină, sunteți liber să conduceți unde doriți, atât timp cât luați în considerare regulile și legile privind traficul local. Bucurați-vă de un peisaj sau de un vehicul de la vedere văzând locația în alta în programul de timp dorit.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze