Închiriere de mașini San Salvador

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

San Salvador Închiriere de mașini

Închirieri auto în San Salvador Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în San Salvador, El Salvador

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în San Salvador, El Salvador. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în San Salvador, El Salvador.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

San Salvador Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în San Salvador, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

San Salvador El Salvador Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în San Salvador - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • San - Salvador Comalapa Aeroport Închiriere De Mașini [SAL]
  Oraș
  • San - Salvador Comunidad La Pedrera 1 Închiriere De Mașini
  • San - Salvador Hotel Intercontinental Închiriere De Mașini
  • San - Salvador Hotel Sheraton Închiriere De Mașini
  • San - Salvador Oraș Centre Închiriere De Mașini
  • San - Salvador Quality Inn Aeroport Închiriere De Mașini
  • San - Salvador Sucursal Escalon Închiriere De Mașini
  • San - Salvador Închiriere De Mașini

  San Salvador Închirieri mașini și informații de călătorie

  Cerințe de vârstă în San Salvador
  Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

  Destinații populare
  Închirierea unei mașini în San Salvador este ușoară. Puteți afla cine are ratele mai bune pe site-ul nostru. O mașină pentru tine singur sau când călătoresc cu 6 persoane, există întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

  Selectarea mașinii potrivite în San Salvador
  Există multe mașini de închiriat în San Salvador. De la mașini ieftine Mini sau Economice la Exclusive sau Minivane, va fi întotdeauna o mașină de închiriat pentru tine.Utilizați filtrul nostru dacă aveți cerințe speciale pentru autoturismul dumneavoastră, cum ar fi autovehiculele cu transmisie diesel sau automată garantată.

  Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
  Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

  Unde pot merge cu mașina mea închiriată
  Sunteți liber să conduceți ori de câte ori doriți cu mașina închiriată atâta timp cât respectați regulile / legile privind traficul local. Fii un șofer responsabil și nu te grăbi cu mașina închiriată. Acest lucru ar putea împiedica surprize neplăcute, cum ar fi bilete de accelerare sau chiar accidente.Rețineți că nu toate companiile de închiriere permit ca automobilele lor să fie luate pe un feribot. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă există restricții.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze