Închiriere de mașini Manila

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Manila Închiriere de mașini

Închirieri auto în Manila Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Manila, Filipine

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Manila, Filipine. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Manila, Filipine.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Manila Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Manila, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Manila Filipine Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Manila - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
  • Ninoy - Aquino Aeroport Terminal 1 Închiriere De Mașini [MNL]
  • Ninoy - Aquino Aeroport Terminal 2 Închiriere De Mașini [MNL]
  • Ninoy - Aquino Aeroport Terminal 3 Închiriere De Mașini [MNL]
Oraș
  • Manila - Paranque Închiriere De Mașini
  • Manila - Roxas Boulevard Închiriere De Mașini

Manila Închirieri mașini și informații de călătorie

Fiecare ocazie de mașini
Indiferent dacă aveți nevoie de o mașină mică sau de o mașină exclusivă; avem mașini de închiriat pentru fiecare ocazie. Oferim o varietate de mașini pe site-ul nostru.Aveți nevoie de un scaun pentru copii / copil? Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară.Când vă luați mașina de închiriat, nu uitați să luați voucherul cu dvs.

Gata, fermă, du-te!
Să vă pregătiți pentru vacanța dvs. la Manila? Nu uitați să rezervați o mașină de închiriat dacă nu aveți de transport de la aeroport la destinație. Există o gamă largă de mașini de închiriat la aeroportul de destinație. Alegeți mașina care vă satisface dorințele și începeți să vă bucurați de vacanță!

Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Manila
Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

Conducerea mașinii dvs. închiriate în Manila
Conducerea mașinii închiriate în Manila este o modalitate confortabilă de a călători la destinație.Nu depindeți de niciun orar de autobuz / tren, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp să vă petreceți la destinație. Uită-te pe site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere de mașini.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze