Închiriere de mașini Rovaniemi

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Rovaniemi Închiriere de mașini

Închirieri auto în Rovaniemi Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Rovaniemi, Finlanda

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Rovaniemi, Finlanda. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Rovaniemi, Finlanda.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Rovaniemi Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Rovaniemi, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Rovaniemi Finlanda Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Rovaniemi - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Rovaniemi Închiriere De Mașini [RVN]
  Gară
  • Rovaniemi - Gara Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Rovaniemi - Hotel Santa Claus Închiriere De Mașini
   • Rovaniemi - Închiriere De Mașini

   Rovaniemi Închirieri mașini și informații de călătorie

   Aveți nevoie de o mașină pentru a rezerva o mașină?
   Când întâmpinați probleme în timpul rezervării sau trebuie să vă sfătuim, puteți să ne contactați întotdeauna cu pone sau cu chat live. Vă putem sfătui sau vă putem ajuta prin procesul de rezervare. Numărul nostru de telefon este pe site-ul nostru.

   Destinații populare
   Închirierea unei mașini în Rovaniemi este ușoară. Puteți afla cine are ratele mai bune pe site-ul nostru. O mașină pentru tine singur sau când călătoresc cu 6 persoane, există întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

   Cerințe de vârstă în Rovaniemi
   Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

   Cele mai bune rate de închiriere în Rovaniemi
   Utilizați site-ul nostru web pentru a compara tarifele de închiriere pentru Rovaniemi.Selectați locația, luați și scoateți ori. O listă cu autoturismele disponibile va afișa și selecta mașina care te potrivește cel mai bine. Citiți termenii de închiriere detaliați și încheiați rezervarea. Poate fi atât de simplu.

   Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
   Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

   Închirieri mașini de închiriat

   Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Rovaniemi Închirieri mașini cu o medie de 9.33 pe baza evaluărilor 6.

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Ludovic
   Green Motion

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   April 01, 2016

   Serviciu perfectrnÎn toate condițiile meteorologice din finlanda

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze