Închiriere de mașini Tampere

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Tampere Închiriere de mașini

Închirieri auto în Tampere Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Tampere, Finlanda

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Tampere, Finlanda. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Tampere, Finlanda.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Tampere Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Tampere, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Tampere Finlanda Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Tampere - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Tampere Închiriere De Mașini [TMP]
  Gară
  • Tampere - Gara Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Tampere - Veho Lielahti Închiriere De Mașini
   • Tampere - West Închiriere De Mașini
   • Tampere - Închiriere De Mașini

   Tampere Închirieri mașini și informații de călătorie

   Conducerea mașinii dvs. închiriate în Tampere
   Conducerea mașinii închiriate în Tampere este o modalitate confortabilă de a călători la destinație.Nu depindeți de niciun orar de autobuz / tren, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp să vă petreceți la destinație. Uită-te pe site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere de mașini.

   Închirierea mașinilor de familie
   Dacă alegeți să călătoriți cu familia, nu doriți să ajungeți cu o mașină mică plină cu bagajele. Ar putea fi mai confortabil pentru toată lumea să închirieze o mașină puțin mai mare pentru a se potrivi cu toate bagajele dumneavoastră și pentru a se potrivi în orice copil / scaun pentru copii / boosters pentru o mai bună protecție.

   Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Tampere
   Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

   Restricții privind închirierea mașinilor în Tampere
   În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

   De ce ar trebui să închiriez o mașină?
   Închirierea unei mașini poate fi o alternativă bună dacă aveți nevoie de o mașină cu mult spațiu sau dacă doriți un cabriolet pentru vacanța dvs. Verificați site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere și asigurați-vă că ați citit condițiile detaliate de închiriere.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze