Închiriere de mașini Vaasa

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Vaasa Închiriere de mașini

Închirieri auto în Vaasa Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Vaasa, Finlanda

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Vaasa, Finlanda. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Vaasa, Finlanda.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Vaasa Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Vaasa, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Vaasa Finlanda Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Vaasa - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Vaasa Închiriere De Mașini [VAA]
  Gară
  • Vaasa - Railway Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Vaasa - Închiriere De Mașini

    Vaasa Închirieri mașini și informații de călătorie

    Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Vaasa
    Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

    Termeni si conditii
    Pentru a evita surprizele neplăcute, vă rugăm să citiți termenii detaliați de închiriere. Termenii și condițiile variază foarte mult între companiile de închirieri auto.Verificați site-ul nostru pentru termenii și condițiile

    Trecerea granițelor țării
    Trecerea granițelor țării nu este permisă întotdeauna. Depinde în cea mai mare parte de locația și compania de închirieri auto. Atunci când a permis-o mai are o taxă suplimentară. Pentru a afla cât este taxa suplimentară, vă rugăm să verificați termenii de închiriere detaliați. Unele țări au restricții sau chiar interzise să treacă granița în ea.

    Restricții privind închirierea mașinilor în Vaasa
    În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

    Destinații populare
    Închirierea unei mașini în Vaasa este ușoară. Puteți afla cine are ratele mai bune pe site-ul nostru. O mașină pentru tine singur sau când călătoresc cu 6 persoane, există întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze