Închiriere de mașini Colmar

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Colmar Închiriere de mașini

Închirieri auto în Colmar Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Colmar, Franţa

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Colmar, Franţa. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Colmar, Franţa.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Colmar Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Colmar, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Colmar Franţa Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Colmar - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Colmar Închiriere De Mașini [CMR]
  Gară
  • Gara - Colmar Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Colmar - Zona Industriala Nord Închiriere De Mașini
   • Colmar - Închiriere De Mașini

   Locațiile populare de închiriat de mașini în Franţa

   Colmar Închirieri mașini și informații de călătorie

   Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Colmar
   Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

   Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
   Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

   Unde să vă parcați mașina închiriată în Colmar
   Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

   Termeni si conditii
   Pentru a evita surprizele neplăcute, vă rugăm să citiți termenii detaliați de închiriere. Termenii și condițiile variază foarte mult între companiile de închirieri auto.Verificați site-ul nostru pentru termenii și condițiile

   Restricții privind închirierea mașinilor în Colmar
   În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze