Închiriere de mașini Corsica

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Corsica Închiriere de mașini

Închirieri auto în Corsica Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Corsica, Franţa

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Corsica, Franţa. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Corsica, Franţa.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Corsica Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Corsica, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Corsica Franţa Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Corsica - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Ajaccio Închiriere De Mașini [AJA]
 • Aeroportul - Bastia Închiriere De Mașini [BIA]
 • Aeroportul - Figari Închiriere De Mașini [FSC]
 • Calvi - Aeroport Închiriere De Mașini [CLY]
Oraș
 • Ajaccio - Închiriere De Mașini
 • Bastia - Închiriere De Mașini
 • Bonifacio - Închiriere De Mașini
 • Calvi - Centrul Orasului Închiriere De Mașini
 • Corte - Închiriere De Mașini
 • Ghisonaccia - Închiriere De Mașini
 • Ile - Rousse Închiriere De Mașini
 • Moriani - Închiriere De Mașini
 • Porticcio - Centrul Orasului Închiriere De Mașini
 • Porto - Vecchio Centrul Orasului Închiriere De Mașini
 • Propriano - Centrul Orasului Închiriere De Mașini

Locațiile populare de închiriat de mașini în Franţa

Corsica Închirieri mașini și informații de călătorie

Închirieri într-un fel
Este posibil să vă ridicați mașina într-un oraș sau aeroport și să o aruncați în altul. Aceasta se numește închiriere în mod unic. Singura sa posibilă în cazul în care compania de închiriere de mașini are un birou în locația de ridicare și locul de decolare.Uneori taxa de o singură cale este deja inclusă în prețul de închiriere. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă este inclus sau dacă este posibil să efectuați o astfel de călătorie.

Aveți nevoie de o mașină pentru a rezerva o mașină?
Când întâmpinați probleme în timpul rezervării sau trebuie să vă sfătuim, puteți să ne contactați întotdeauna cu pone sau cu chat live. Vă putem sfătui sau vă putem ajuta prin procesul de rezervare. Numărul nostru de telefon este pe site-ul nostru.

Unde să vă parcați mașina închiriată în Corsica
Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

Unde pot merge cu mașina mea închiriată
Sunteți liber să conduceți ori de câte ori doriți cu mașina închiriată atâta timp cât respectați regulile / legile privind traficul local. Fii un șofer responsabil și nu te grăbi cu mașina închiriată. Acest lucru ar putea împiedica surprize neplăcute, cum ar fi bilete de accelerare sau chiar accidente.Rețineți că nu toate companiile de închiriere permit ca automobilele lor să fie luate pe un feribot. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă există restricții.

Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Corsica Închirieri mașini cu o medie de 8.67 pe baza evaluărilor 6.

Revizuite de:
Companie:

Mr B.J.J.M.
Europcar

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

August 02, 2014

Inchirieri Auto Europcar

Masina pe care am primit-o a fost nouă și a îndeplinit așteptările pe care le-am avut. ne-am bucurat de condusul de-a lungul corsicii.rnsugestie de îmbunătățire pentru europacar: există multe detalii personale necesare la înregistrare, pe care le-ar putea avea deja în față. asta ar putea reduce timpul de așteptare la aeroport, atunci când alegeți mașina!

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze