Închiriere de mașini Drăguţ

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Drăguţ Închiriere de mașini

Închirieri auto în Drăguţ Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Drăguţ, Franţa

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Drăguţ, Franţa. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Drăguţ, Franţa.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Drăguţ Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Drăguţ, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Drăguţ Franţa Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Drăguţ - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Din Nisa T2 Închiriere De Mașini [NCE]
 • Aeroportul - Din Nisa Închiriere De Mașini [NCE]
Gară
 • Nisa - Gara Sncf Închiriere De Mașini
  Oraș
  • Carros - Nisa Închiriere De Mașini
  • Nisa - Centrul Orasului Închiriere De Mașini
  • Nisa - Promenade Des Anglais Închiriere De Mașini
  • Nisa - Route De Grenoble Închiriere De Mașini

  Locațiile populare de închiriat de mașini în Franţa

  Drăguţ Închirieri mașini și informații de călătorie

  Asigurare auto de închiriere
  Un standard de renunțare la daunele cauzate coliziunilor (CDW) vine cu cele mai multe mașini de închiriat. Aceasta acoperă orice posibilă deteriorare a mașinii dvs. de închiriat. Excedentul / deductibilul este suma pentru care sunteți responsabil, dar uneori închirierea de mașini oferă asigurări suplimentare pentru a reduce excedentul / deductibil. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea care sunt asigurările care sunt incluse și care sunt opționale.

  Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
  Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

  Vizitarea cu tine a mașinii închiriate
  Atunci când închirierea unei mașini aveți libertatea de a vizita toate locurile de vedere vizibil, atunci când doriți și nu depind de orice program de autobuz sau tren. Astfel, vă puteți bucura de vizita dvs. mai lungă și puteți călători ori de câte ori doriți. Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru tarife ieftine de închiriere de mașini.

  Restricții privind închirierea mașinilor în Drăguţ
  În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

  Dispozitive electronice de taxare în Drăguţ
  Drumurile cu taxă sunt foarte frecvente în multe țări. Le puteți plăti cu numerar sau cu card de credit / debit. Uneori companiile de închiriere de mașini oferă dispozitive electronice de taxare pentru a face plățile electronice automat cu cardul dvs. de credit. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a trece orice barieră de taxare. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă acest lucru este oferit.

  Închirieri mașini de închiriat

  Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Drăguţ Închirieri mașini cu o medie de 9.67 pe baza evaluărilor 6.

  Revizuite de:
  Companie:

  Ms Jean
  Citer

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  October 12, 2014

  Uşor!

  O experiență rapidă, simplă și bună!

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze