Închiriere de mașini Limoges

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Limoges Închiriere de mașini

Închirieri auto în Limoges Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Limoges, Franţa

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Limoges, Franţa. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Limoges, Franţa.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Limoges Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Limoges, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Limoges Franţa Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Limoges - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Limoges Închiriere De Mașini [LIG]
  Gară
  • Limoges - Gara Sncf Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Limoges - Închiriere De Mașini

    Locațiile populare de închiriat de mașini în Franţa

    Limoges Închirieri mașini și informații de călătorie

    Unde să vă parcați mașina închiriată în Limoges
    Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

    Cerințe de vârstă în Limoges
    Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

    Gata, fermă, du-te!
    Să vă pregătiți pentru vacanța dvs. la Limoges? Nu uitați să rezervați o mașină de închiriat dacă nu aveți de transport de la aeroport la destinație. Există o gamă largă de mașini de închiriat la aeroportul de destinație. Alegeți mașina care vă satisface dorințele și începeți să vă bucurați de vacanță!

    Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
    Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

    Termeni si conditii
    Pentru a evita surprizele neplăcute, vă rugăm să citiți termenii detaliați de închiriere. Termenii și condițiile variază foarte mult între companiile de închirieri auto.Verificați site-ul nostru pentru termenii și condițiile

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze