Închiriere de mașini Montpellier

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Montpellier Închiriere de mașini

Închirieri auto în Montpellier Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Montpellier, Franţa

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Montpellier, Franţa. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Montpellier, Franţa.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Montpellier Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Montpellier, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Montpellier Franţa Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Montpellier - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Montpellier Închiriere De Mașini [MPL]
  Gară
  • Montpellier - Sncf Gara Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Montpellier - Închiriere De Mașini

    Locațiile populare de închiriat de mașini în Franţa

    Montpellier Închirieri mașini și informații de călătorie

    Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
    Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

    Unde pot merge cu mașina mea închiriată
    Sunteți liber să conduceți ori de câte ori doriți cu mașina închiriată atâta timp cât respectați regulile / legile privind traficul local. Fii un șofer responsabil și nu te grăbi cu mașina închiriată. Acest lucru ar putea împiedica surprize neplăcute, cum ar fi bilete de accelerare sau chiar accidente.Rețineți că nu toate companiile de închiriere permit ca automobilele lor să fie luate pe un feribot. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă există restricții.

    Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Montpellier
    Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

    Montpellier închirieri
    Rentcargroup compară prețurile de închiriere pentru Montpellier. Din moment ce lucrăm cu companii importante de închiriere de mașini, calitatea mașinilor este garantată. Astfel veți obține cele mai bune rate de închiriere de mașini.

    Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
    Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze