Închiriere de mașini Perigueux

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Perigueux Închiriere de mașini

Închirieri auto în Perigueux Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Perigueux, Franţa

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Perigueux, Franţa. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Perigueux, Franţa.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Perigueux Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Perigueux, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Perigueux Franţa Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Perigueux - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Perigueux Închiriere De Mașini [PGX]
  Gară
  • Perigueux - Gară Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Perigueux - Centrul Orasului Închiriere De Mașini

    Locațiile populare de închiriat de mașini în Franţa

    Perigueux Închirieri mașini și informații de călătorie

    Selectarea mașinii potrivite în Perigueux
    Există multe mașini de închiriat în Perigueux. De la mașini ieftine Mini sau Economice la Exclusive sau Minivane, va fi întotdeauna o mașină de închiriat pentru tine.Utilizați filtrul nostru dacă aveți cerințe speciale pentru autoturismul dumneavoastră, cum ar fi autovehiculele cu transmisie diesel sau automată garantată.

    Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
    Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

    Asigurare auto de închiriere
    Un standard de renunțare la daunele cauzate coliziunilor (CDW) vine cu cele mai multe mașini de închiriat. Aceasta acoperă orice posibilă deteriorare a mașinii dvs. de închiriat. Excedentul / deductibilul este suma pentru care sunteți responsabil, dar uneori închirierea de mașini oferă asigurări suplimentare pentru a reduce excedentul / deductibil. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea care sunt asigurările care sunt incluse și care sunt opționale.

    Restricții privind închirierea mașinilor în Perigueux
    În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

    Cerințe de vârstă în Perigueux
    Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze