Germania închiriere de mașini

Unde doriți să închiriați o mașină?

 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Închirierea mașinilor în Germania | Găsiți ieftin de închiriat în Germania

Închiriază mașină în Germania | Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Germania

Rentcargroup, un broker independent de închiriere auto online, vă oferă tarife reduse în aproape toate orașele importante din Germania. Puteți găsi din economia mică mașini de închiriat la mașini de lux. De afaceri sau de agrement, avem închirierea mașinii pe care o căutați în Germania.

Procesul nostru de închiriere a mașinilor este ușor, rapid și sigur. Începeți să completați detaliile călătoriei dvs. în citatul din stânga și primiți o comparație pentru închirierea de mașini în Germania. Închiriați o mașină și bucurați - călătoriți - descoperiți Germania.

Germania Comparație de închirieri auto Închiriați-vă ușor online un comparator de prețuri pentru toți furnizorii majori din Germania. Să facem toate lucrările pentru dvs. și să comparați toate companiile de închiriere de mașini și ratele.

Germania Germania Parteneri de închirieri auto

Închiriază locații în Germania

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Germania Închirieri mașini cu o medie de 9.00 pe baza evaluărilor 27.

Revizuite de:
Companie:

Ms SOFIA
CarTrawler

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

November 10, 2016

Am închiriat O Mașină

Când am ajuns la biroul de la aeroportul din münchen, a existat o coadă mare pentru a ridica cheile de la mașină și a sorta documentația. am găsit un trauler de mașină puțin dezorganizat. mai mult, am vrut o mașină mică (am rezervat o mașină mică) și ne-au oferit o camionetă mică care a făcut călătoria noastră un pic mai dificil de parcat și de călătorie. camionul a fost un pic instabil când conducea.

Revizuite de:
Companie:

Mr Pedro
CarTrawler

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

September 21, 2016

Închiriați Mașina Prin Grupul De închirieri Auto.

Un serviciu bun peste tot.

Revizuite de:
Companie:

Mr MALIK
CarTrawler

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

September 17, 2016

Inchiriere de masini bune

Revizuite de:
Companie:

Mrs Natalia
CarTrawler

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

August 28, 2016

Costuri Adiționale

Am inchiriat o masina la global car drive din dusseldorf. În site-ul rentcargroup nu a fost indicat faptul că la recepție trebuie să plătesc un rezervor complet de benzină. pentru mașina închiriată a fost de 100 de euro pentru aproximativ 60 de litri. această mașină poate merge pe această cantitate de 800 km, am condus doar 400 km, deci 50 de euro este un cadou pentru global drive. nu voi închiria din nou o mașină în global drive.

Revizuite de:
Companie:

Mr Abdullah
Europcar

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

August 24, 2016

П '🠼 Îmi Satisfac

Serviciul a fost bun și rapid ..rnpretul a fost bun, de asemenea ..rnmașina era curată ..rndar combustibilul nu a fost plin, așa cum este scris în contract!

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze