Închiriere de mașini Frankfurt

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Frankfurt Închiriere de mașini

Închirieri auto în Frankfurt Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Frankfurt, Germania

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Frankfurt, Germania. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Frankfurt, Germania.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Frankfurt Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Frankfurt, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Frankfurt Germania Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Frankfurt - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Frankfurt Hahn Închiriere De Mașini [HHN]
 • Aeroportul - Internaţional Din Frankfurt Terminal 1 Închiriere De Mașini [FRA]
 • Terminalul - 2 Al Aeroportului Internaţional Frankfurt Închiriere De Mașini [FRA]
Gară
 • Gara - Centrală Din Frankfurt Închiriere De Mașini
  Oraș
  • Centrul - Oraşului Frankfurt Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Carlbenz Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Est Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Hanauer Teren Street Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Lyoner Strasse Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Main Konstablerwache Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Nieder Eschbach Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Niederrad Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Nord Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Oder Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Oraș Centre Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Oraș North Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Ost Gară Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - West Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Westerbachstr Închiriere De Mașini
  • Frankfurt - Westin Grand Închiriere De Mașini

  Frankfurt Închirieri mașini și informații de călătorie

  Gata, fermă, du-te!
  Să vă pregătiți pentru vacanța dvs. la Frankfurt? Nu uitați să rezervați o mașină de închiriat dacă nu aveți de transport de la aeroport la destinație. Există o gamă largă de mașini de închiriat la aeroportul de destinație. Alegeți mașina care vă satisface dorințele și începeți să vă bucurați de vacanță!

  Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
  Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

  Conducerea mașinii dvs. închiriate în Frankfurt
  Conducerea mașinii închiriate în Frankfurt este o modalitate confortabilă de a călători la destinație.Nu depindeți de niciun orar de autobuz / tren, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp să vă petreceți la destinație. Uită-te pe site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere de mașini.

  Flying frecvent?
  Oamenii care zboară mult, adesea închiriază o mașină pentru a ajunge la destinație. În acest fel nu depindeți de autobuze sau trenuri și vă puteți mișca liber unde doriți. Verificați site-ul nostru pentru rate competitive de închiriere.

  Cerințe de vârstă în Frankfurt
  Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

  Închirieri mașini de închiriat

  Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Frankfurt Închirieri mașini cu o medie de 8.78 pe baza evaluărilor 18.

  Revizuite de:
  Companie:

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  Mare, Dar ............

  Am ajuns la biroul de închiriere sixt la aeroport cu aproximativ 1,5 ore mai târziu decât timpul estimat de ridicare (bagajele greșite, întârzierea zborului) pentru a constata că vehiculul nostru a fost eliberat altcuiva (stres).rnfata de la tejghea, la început, ne-a sfătuit să nu aibă alte vehicule disponibile, dar în cele din urmă a găsit una care sa dovedit a fi un upgrade și o plăcere să conducă.rnrevenirea la autovehicul a fost o briză, dar la întoarcerea acasă am primit un e-mail de daune despre care nu eram conștienți și o cerere de completare a unui formular pdf. din păcate, spre deosebire de multe dintre aceste tipuri de formulare, nu există nici o modalitate de a returna formularul completat, cel puțin nici unul pe care îl pot găsi. În prezent, aștept instrucțiuni suplimentare.rnnu aș ezita să închiriez de la această companie în viitor dacă problema cu revendicarea daunelor poate fi remediată.

  Revizuite de:
  Companie:

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  Fra - Fra 15 Zile

  Foarte eficient! mașină nouă.rncu respect jurgen

  Revizuite de:
  Companie:

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  Cel Mai Bun

  Totul a fost perfect sunt foarte multumit.

  Revizuite de:
  Companie:

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  Bun

  Fără comentarii

  Revizuite de:
  Companie:

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  Sigur Că Ați îndeplinit Toate Cerințele, Vă Mulțumesc.

  Fără comentarii

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze