Închiriere de mașini Rostock

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Rostock Închiriere de mașini

Închirieri auto în Rostock Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Rostock, Germania

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Rostock, Germania. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Rostock, Germania.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Rostock Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Rostock, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Rostock Germania Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Rostock - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Rostock - Aeroportul Laage Închiriere De Mașini [RLG]
  Gară
  • Rostock - Gara Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Rostock - Centrul Orasului Închiriere De Mașini
   • Rostock - Lutten Klein Închiriere De Mașini
   • Rostock - Ostsee Park Închiriere De Mașini
   • Rostock - Warnemuende Rostock Cruise Termainal Închiriere De Mașini
   • Rostock - Warnemünde Cruise Ctr . Închiriere De Mașini

   Rostock Închirieri mașini și informații de călătorie

   Cerințe de vârstă în Rostock
   Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

   Închirierea mașinilor de familie
   Dacă alegeți să călătoriți cu familia, nu doriți să ajungeți cu o mașină mică plină cu bagajele. Ar putea fi mai confortabil pentru toată lumea să închirieze o mașină puțin mai mare pentru a se potrivi cu toate bagajele dumneavoastră și pentru a se potrivi în orice copil / scaun pentru copii / boosters pentru o mai bună protecție.

   Restricții privind închirierea mașinilor în Rostock
   În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

   Zburați și conduceți
   Indiferent dacă vă aflați într-o călătorie de afaceri sau călătoriți pentru petrecerea timpului liber; la aeroport poți să începi chiria după ce ai ieșit din avion. Avem mașini de închiriat la toate aeroporturile majore. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

   Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
   Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze