Închiriere de mașini Accra

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Accra Închiriere de mașini

Închirieri auto în Accra Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Accra, Ghana

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Accra, Ghana. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Accra, Ghana.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Accra Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Accra, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Accra Ghana Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Accra - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
  • Accra - Kotoka Aeroport Sofer Numai Închiriere De Mașini [ACC]
  • Aeroportul - De Kotoka Accra Închiriere De Mașini [ACC]
Oraș
  • Accra - Centrul Orasului Numai Cu Sofer Închiriere De Mașini
  • Accra - Hotel Novotel Închiriere De Mașini
  • Accra - La Golden Tulip Închiriere De Mașini
  • Accra-centrul - Orasului Închiriere De Mașini
  • Hotel - Novotel Accra şofer Numai Închiriere De Mașini

Accra Închirieri mașini și informații de călătorie

Gata, fermă, du-te!
Să vă pregătiți pentru vacanța dvs. la Accra? Nu uitați să rezervați o mașină de închiriat dacă nu aveți de transport de la aeroport la destinație. Există o gamă largă de mașini de închiriat la aeroportul de destinație. Alegeți mașina care vă satisface dorințele și începeți să vă bucurați de vacanță!

Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

De ce ar trebui să închiriez o mașină?
Închirierea unei mașini poate fi o alternativă bună dacă aveți nevoie de o mașină cu mult spațiu sau dacă doriți un cabriolet pentru vacanța dvs. Verificați site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere și asigurați-vă că ați citit condițiile detaliate de închiriere.

Unde să vă parcați mașina închiriată în Accra
Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze