Închiriere de mașini Corfu

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Corfu Închiriere de mașini

Închirieri auto în Corfu Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Corfu, Grecia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Corfu, Grecia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Corfu, Grecia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Corfu Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Corfu, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Corfu Grecia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Corfu - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Corfu Închiriere De Mașini [CFU]
  Oraș
  • Centrul - Oraşului Corfu Închiriere De Mașini
  • Corfu - Ag. Ioannis Peristeron Închiriere De Mașini
  • Corfu - Axaravi Închiriere De Mașini
  • Corfu - Cruise Terminal Închiriere De Mașini
  • Corfu - Ermones Închiriere De Mașini
  • Corfu - Ethniki Lefkimi Închiriere De Mașini
  • Corfu - Glyfada Închiriere De Mașini
  • Corfu - Gouvia Închiriere De Mașini
  • Corfu - Nafsikas Închiriere De Mașini
  • Corfu - Paleokastritsa Închiriere De Mașini
  • Portul - Corfu Închiriere De Mașini

  Corfu Închirieri mașini și informații de călătorie

  Drivere suplimentare)
  O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

  Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
  La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

  De ce ar trebui să închiriez o mașină?
  Închirierea unei mașini poate fi o alternativă bună dacă aveți nevoie de o mașină cu mult spațiu sau dacă doriți un cabriolet pentru vacanța dvs. Verificați site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere și asigurați-vă că ați citit condițiile detaliate de închiriere.

  Dispozitive electronice de taxare în Corfu
  Drumurile cu taxă sunt foarte frecvente în multe țări. Le puteți plăti cu numerar sau cu card de credit / debit. Uneori companiile de închiriere de mașini oferă dispozitive electronice de taxare pentru a face plățile electronice automat cu cardul dvs. de credit. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a trece orice barieră de taxare. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă acest lucru este oferit.

  Gata, fermă, du-te!
  Să vă pregătiți pentru vacanța dvs. la Corfu? Nu uitați să rezervați o mașină de închiriat dacă nu aveți de transport de la aeroport la destinație. Există o gamă largă de mașini de închiriat la aeroportul de destinație. Alegeți mașina care vă satisface dorințele și începeți să vă bucurați de vacanță!

  Închirieri mașini de închiriat

  Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Corfu Închirieri mașini cu o medie de 8.67 pe baza evaluărilor 6.

  Revizuite de:
  Companie:

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  Experiență Bună

  Fără comentarii

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze