Închiriere de mașini Kalamata

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Kalamata Închiriere de mașini

Închirieri auto în Kalamata Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Kalamata, Grecia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Kalamata, Grecia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Kalamata, Grecia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Kalamata Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Kalamata, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Kalamata Grecia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Kalamata - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Kalamata Închiriere De Mașini [KLX]
  Port
  • Kalamata - Port Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Centrul - Oraşului Kalamata Închiriere De Mașini
   • Kalamata - Elektra Hotel Spa Închiriere De Mașini
   • Kalamata - Hotel Închiriere De Mașini
   • Kalamata - Pylos Centrul Orasului Închiriere De Mașini

   Kalamata Închirieri mașini și informații de călătorie

   Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Kalamata
   Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

   Închirierea mașinilor de familie
   Dacă alegeți să călătoriți cu familia, nu doriți să ajungeți cu o mașină mică plină cu bagajele. Ar putea fi mai confortabil pentru toată lumea să închirieze o mașină puțin mai mare pentru a se potrivi cu toate bagajele dumneavoastră și pentru a se potrivi în orice copil / scaun pentru copii / boosters pentru o mai bună protecție.

   Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
   La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

   Drivere suplimentare)
   O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

   Trecerea granițelor țării
   Trecerea granițelor țării nu este permisă întotdeauna. Depinde în cea mai mare parte de locația și compania de închirieri auto. Atunci când a permis-o mai are o taxă suplimentară. Pentru a afla cât este taxa suplimentară, vă rugăm să verificați termenii de închiriere detaliați. Unele țări au restricții sau chiar interzise să treacă granița în ea.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze