Închiriere de mașini Kefalonia

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Kefalonia Închiriere de mașini

Închirieri auto în Kefalonia Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Kefalonia, Grecia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Kefalonia, Grecia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Kefalonia, Grecia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Kefalonia Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Kefalonia, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Kefalonia Grecia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Kefalonia - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Kefalonia Închiriere De Mașini [EFL]
  Port
  • Kefalonia - Argostoli Port Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Kefalonia - Centrul Orasului Închiriere De Mașini
   • Kefalonia - De Lassi Închiriere De Mașini
   • Kefalonia - Lixouri Centrul Orasului Închiriere De Mașini
   • Kefalonia - Rizospaston Închiriere De Mașini

   Kefalonia Închirieri mașini și informații de călătorie

   Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
   Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

   Drivere suplimentare)
   O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

   Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Kefalonia
   Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

   Termeni si conditii
   Pentru a evita surprizele neplăcute, vă rugăm să citiți termenii detaliați de închiriere. Termenii și condițiile variază foarte mult între companiile de închirieri auto.Verificați site-ul nostru pentru termenii și condițiile

   Gata, fermă, du-te!
   Să vă pregătiți pentru vacanța dvs. la Kefalonia? Nu uitați să rezervați o mașină de închiriat dacă nu aveți de transport de la aeroport la destinație. Există o gamă largă de mașini de închiriat la aeroportul de destinație. Alegeți mașina care vă satisface dorințele și începeți să vă bucurați de vacanță!

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze