Închiriere de mașini Naxos

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Naxos Închiriere de mașini

Închirieri auto în Naxos Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Naxos, Grecia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Naxos, Grecia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Naxos, Grecia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Naxos Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Naxos, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Naxos Grecia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Naxos - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Naxos Închiriere De Mașini [JNX]
  Oraș
  • Insula - Naxos Agia Anna Închiriere De Mașini
  • Naxos - Agia Anna Beach Închiriere De Mașini
  • Naxos - Agia Anna Centrul Orasului Închiriere De Mașini
  • Naxos - Agios Prokopios Închiriere De Mașini
  • Naxos - Centrul Orasului Închiriere De Mașini
  • Naxos - Hotel Adriani Grotta Închiriere De Mașini
  • Naxos - Hotel Apollo Grotta Închiriere De Mașini
  • Naxos - Hotel Sofi Grotta Închiriere De Mașini
  • Naxos - Ioannou Paparigopoulou Închiriere De Mașini
  • Naxos - Port Închiriere De Mașini

  Naxos Închirieri mașini și informații de călătorie

  Închirierea unei mașini pentru ocazii speciale
  Călătoriți la o convenție de lucru sau doar vizitați marea mamă? Oferim mai multe tipuri de mașini pe site-ul nostru. De la mașini economice mici până la 9 locuri mari.Există o mașină de închiriat pentru fiecare ocazie. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

  Unde pot merge cu mașina mea închiriată
  Sunteți liber să conduceți ori de câte ori doriți cu mașina închiriată atâta timp cât respectați regulile / legile privind traficul local. Fii un șofer responsabil și nu te grăbi cu mașina închiriată. Acest lucru ar putea împiedica surprize neplăcute, cum ar fi bilete de accelerare sau chiar accidente.Rețineți că nu toate companiile de închiriere permit ca automobilele lor să fie luate pe un feribot. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă există restricții.

  Restricții privind închirierea mașinilor în Naxos
  În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

  Cerințe de vârstă în Naxos
  Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

  Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
  Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze