Închiriere de mașini St. Georges

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

St. Georges Închiriere de mașini

Închirieri auto în St. Georges Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în St. Georges, Grenada

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în St. Georges, Grenada. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în St. Georges, Grenada.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

St. Georges Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în St. Georges, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

St. Georges Grenada Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în St. Georges - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Maurice - Bishop Aeroport Închiriere De Mașini [GND]
  Livrarea hotelului
  • Grenada - Livrare Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Coyaba - Beach Resort Închiriere De Mașini
   • St - Georges Centrul Orasului Închiriere De Mașini

   St. Georges Închirieri mașini și informații de călătorie

   Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
   Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

   Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
   Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

   Selectarea mașinii potrivite în St. Georges
   Există multe mașini de închiriat în St. Georges. De la mașini ieftine Mini sau Economice la Exclusive sau Minivane, va fi întotdeauna o mașină de închiriat pentru tine.Utilizați filtrul nostru dacă aveți cerințe speciale pentru autoturismul dumneavoastră, cum ar fi autovehiculele cu transmisie diesel sau automată garantată.

   Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
   La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

   Gata, fermă, du-te!
   Să vă pregătiți pentru vacanța dvs. la St. Georges? Nu uitați să rezervați o mașină de închiriat dacă nu aveți de transport de la aeroport la destinație. Există o gamă largă de mașini de închiriat la aeroportul de destinație. Alegeți mașina care vă satisface dorințele și începeți să vă bucurați de vacanță!

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze