Închiriere de mașini Keflavik

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Keflavik Închiriere de mașini

Închirieri auto în Keflavik Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Keflavik, Islanda

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Keflavik, Islanda. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Keflavik, Islanda.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Keflavik Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Keflavik, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Keflavik Islanda Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Keflavik - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Internaţional Reykjavik Keflavik Închiriere De Mașini [KEF]
  Livrarea hotelului
  • Keflavík - Hotelul De Livrare Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Centrul - Oraşului Keflavik Închiriere De Mașini

    Keflavik Închirieri mașini și informații de călătorie

    Destinații populare
    Închirierea unei mașini în Keflavik este ușoară. Puteți afla cine are ratele mai bune pe site-ul nostru. O mașină pentru tine singur sau când călătoresc cu 6 persoane, există întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

    Închirierea mașinilor de familie
    Dacă alegeți să călătoriți cu familia, nu doriți să ajungeți cu o mașină mică plină cu bagajele. Ar putea fi mai confortabil pentru toată lumea să închirieze o mașină puțin mai mare pentru a se potrivi cu toate bagajele dumneavoastră și pentru a se potrivi în orice copil / scaun pentru copii / boosters pentru o mai bună protecție.

    De ce ar trebui să închiriez o mașină?
    Închirierea unei mașini poate fi o alternativă bună dacă aveți nevoie de o mașină cu mult spațiu sau dacă doriți un cabriolet pentru vacanța dvs. Verificați site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere și asigurați-vă că ați citit condițiile detaliate de închiriere.

    Unde pot merge cu mașina mea închiriată
    Sunteți liber să conduceți ori de câte ori doriți cu mașina închiriată atâta timp cât respectați regulile / legile privind traficul local. Fii un șofer responsabil și nu te grăbi cu mașina închiriată. Acest lucru ar putea împiedica surprize neplăcute, cum ar fi bilete de accelerare sau chiar accidente.Rețineți că nu toate companiile de închiriere permit ca automobilele lor să fie luate pe un feribot. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă există restricții.

    Trecerea granițelor țării
    Trecerea granițelor țării nu este permisă întotdeauna. Depinde în cea mai mare parte de locația și compania de închirieri auto. Atunci când a permis-o mai are o taxă suplimentară. Pentru a afla cât este taxa suplimentară, vă rugăm să verificați termenii de închiriere detaliați. Unele țări au restricții sau chiar interzise să treacă granița în ea.

    Închirieri mașini de închiriat

    Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Keflavik Închirieri mașini cu o medie de 9.30 pe baza evaluărilor 23.

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Kenneth
    Right Cars

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    August 21, 2016

    Surprinse De Plimbare Cu Autobuzul

    Pretul a fost cel mai bun posibil, dar cand am verificat site-ul a spus ca masina ar fi in terminal, dar nu a fost. biroul de închiriere a fost la câteva sute de metri distanță (cu autobuzul de transfer dacă doriți). altfel, a fost excelent!

    Revizuite de:
    Companie:

    Mrs Margaret
    Alamo

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    August 18, 2016

    Alamo Professionalism

    Mulțumesc echipei amabile și prietenoase de la alamo. pick-up-ul și abandonul au fost atât în ​​timp util, cât și eficiente.rnsalutari,rnmargareta lorenzen

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Frederik
    CarTrawler

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    August 17, 2016

    Companie Prietenoasă

    Fără comentarii

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Peter
    CarTrawler

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    August 07, 2016

    Carrental ușor și rapid. fără probleme!

    Revizuite de:
    Companie:

    Mrs ESTHER
    CarTrawler

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    5

    July 17, 2016

    Perfect

    Fără comentarii

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze