Închiriere de mașini Sardinia

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Sardinia Închiriere de mașini

Închirieri auto în Sardinia Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Sardinia, Italia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Sardinia, Italia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Sardinia, Italia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Sardinia Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Sardinia, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Sardinia Italia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Sardinia - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Sardinia - Aeroportul Olbia Costa Smeralda Închiriere De Mașini [OLB]
 • Sardinia - Alghero Fertilia Aeroport Închiriere De Mașini [AHO]
 • Sardinia - Cagliari Elmas Închiriere De Mașini [CAG]
Oraș
 • Sardinia - Alghero Centrul Orasului Închiriere De Mașini
 • Sardinia - Baia Centrul Orasului Închiriere De Mașini
 • Sardinia - Cagliari Închiriere De Mașini
 • Sardinia - Olbia Închiriere De Mașini
 • Sardinia - Oraș Centre Chia Închiriere De Mașini
 • Sardinia - Oristano Închiriere De Mașini
 • Sardinia - Palau Închiriere De Mașini
 • Sardinia - Porto Rotondo Închiriere De Mașini

Sardinia Închirieri mașini și informații de călătorie

Termeni si conditii
Pentru a evita surprizele neplăcute, vă rugăm să citiți termenii detaliați de închiriere. Termenii și condițiile variază foarte mult între companiile de închirieri auto.Verificați site-ul nostru pentru termenii și condițiile

Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

Unde să vă parcați mașina închiriată în Sardinia
Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

Unde pot merge cu mașina mea închiriată
Sunteți liber să conduceți ori de câte ori doriți cu mașina închiriată atâta timp cât respectați regulile / legile privind traficul local. Fii un șofer responsabil și nu te grăbi cu mașina închiriată. Acest lucru ar putea împiedica surprize neplăcute, cum ar fi bilete de accelerare sau chiar accidente.Rețineți că nu toate companiile de închiriere permit ca automobilele lor să fie luate pe un feribot. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă există restricții.

Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Sardinia Închirieri mașini cu o medie de 9.20 pe baza evaluărilor 5.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze