Închiriere de mașini Kingston

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Kingston Închiriere de mașini

Închirieri auto în Kingston Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Kingston, Jamaica

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Kingston, Jamaica. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Kingston, Jamaica.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Kingston Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Kingston, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Kingston Jamaica Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Kingston - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Kingston - Norman Manley Aeroport Închiriere De Mașini [KIN]
  Livrarea hotelului
  • Livrare - De Hotel Kingston Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Kingston-centrul - Orasului Închiriere De Mașini
   • Tinson - Pen Aeroport Închiriere De Mașini

   Kingston Închirieri mașini și informații de călătorie

   Ce asigurare are masina mea inchiriata?
   Autovehiculele închiriate au cea mai mare parte o asigurare standard inclusă în prețul de închiriere, iar uneori companiile de închiriere de mașini oferă modalități de a reduce excesul / deductibilitatea.Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea dacă este oferit un pachet Full Protection / Complete Cover și exact ce taxă suplimentară pentru acesta.

   De ce ar trebui să închiriez o mașină?
   Închirierea unei mașini poate fi o alternativă bună dacă aveți nevoie de o mașină cu mult spațiu sau dacă doriți un cabriolet pentru vacanța dvs. Verificați site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere și asigurați-vă că ați citit condițiile detaliate de închiriere.

   Selectarea mașinii potrivite în Kingston
   Există multe mașini de închiriat în Kingston. De la mașini ieftine Mini sau Economice la Exclusive sau Minivane, va fi întotdeauna o mașină de închiriat pentru tine.Utilizați filtrul nostru dacă aveți cerințe speciale pentru autoturismul dumneavoastră, cum ar fi autovehiculele cu transmisie diesel sau automată garantată.

   Închirierea mașinilor de familie
   Dacă alegeți să călătoriți cu familia, nu doriți să ajungeți cu o mașină mică plină cu bagajele. Ar putea fi mai confortabil pentru toată lumea să închirieze o mașină puțin mai mare pentru a se potrivi cu toate bagajele dumneavoastră și pentru a se potrivi în orice copil / scaun pentru copii / boosters pentru o mai bună protecție.

   Închirierea unei mașini pentru ocazii speciale
   Călătoriți la o convenție de lucru sau doar vizitați marea mamă? Oferim mai multe tipuri de mașini pe site-ul nostru. De la mașini economice mici până la 9 locuri mari.Există o mașină de închiriat pentru fiecare ocazie. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

   Închirieri mașini de închiriat

   Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Kingston Închirieri mașini cu o medie de 9.22 pe baza evaluărilor 18.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   Mare Serviciu!

   Am primit exact masina pe care am rezervat-o (toyota yaris sedan), ceea ce a fost excelent pentru ceea ce aveam nevoie. serviciu rapid și foarte profesionist. personalul foarte prietenos. la un preț foarte bun, am plătit 548 usd + taxă timp de 15 zile.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   Folosirea grupului rent car pentru a rezerva o mașină în kingston a făcut acest proces ușor. clienții ar trebui să fie conștienți de faptul că companiile de închiriere plătesc adesea rate de asigurare mai mari decât cele anunțate. asigurați-vă că puteți furniza cât mai multe detalii despre cotație, astfel încât să nu plătiți în plus.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   Vehiculul era puțin vechi, altul decât că totul era din nou grozav.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   Operatorul Neted

   Serviciul general a fost excelent. echipa condusă profesionist și prietenoasă la aeroport și la birourile de copaci de la jumătatea drumului.rnvă recomandăm să luați în considerare acoperirea asigurărilor pentru închirierea de mașini.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   4

   Check-out-ul a durat mult și a fost extrem de dificil. am fost acolo timp de cel puțin o oră. a trebuit să-i sun pe capital în statele unite pentru ai verifica dacă cardul de credit ar acoperi suma depusă. chiar dacă este o viză. ei au spus că visa nu lucrează întotdeauna pentru ei.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze