Închiriere de mașini Hiroshima

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Hiroshima Închiriere de mașini

Închirieri auto în Hiroshima Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Hiroshima, Japonia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Hiroshima, Japonia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Hiroshima, Japonia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Hiroshima Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Hiroshima, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Hiroshima Japonia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Hiroshima - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Hiroshima Închiriere De Mașini [HIJ]
  Gară
  • Staţia - De Cale Ferată Hiroshima Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Hiroshima - Minami Kanon Închiriere De Mașini
   • Hiroshima - Otemachi Închiriere De Mașini
   • Hiroshima - Închiriere De Mașini

   Hiroshima Închirieri mașini și informații de călătorie

   Conducerea mașinii dvs. închiriate în Hiroshima
   Conducerea mașinii închiriate în Hiroshima este o modalitate confortabilă de a călători la destinație.Nu depindeți de niciun orar de autobuz / tren, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp să vă petreceți la destinație. Uită-te pe site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere de mașini.

   Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
   Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

   Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Hiroshima
   Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

   Închirierea mașinilor de familie
   Dacă alegeți să călătoriți cu familia, nu doriți să ajungeți cu o mașină mică plină cu bagajele. Ar putea fi mai confortabil pentru toată lumea să închirieze o mașină puțin mai mare pentru a se potrivi cu toate bagajele dumneavoastră și pentru a se potrivi în orice copil / scaun pentru copii / boosters pentru o mai bună protecție.

   Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
   Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze