Închiriere de mașini Sendai

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Sendai Închiriere de mașini

Închirieri auto în Sendai Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Sendai, Japonia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Sendai, Japonia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Sendai, Japonia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Sendai Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Sendai, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Sendai Japonia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Sendai - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Sendai Închiriere De Mașini [SDJ]
  Gară
  • Sendai - Feroviar Eastentrance Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Sendai - Izumichuo Station Închiriere De Mașini
   • Sendai - Kakyoin Închiriere De Mașini
   • Sendai - Minami Închiriere De Mașini
   • Sendai - Omigachi Închiriere De Mașini
   • Sendai - Oroshimachi Închiriere De Mașini
   • Sendai - Închiriere De Mașini

   Sendai Închirieri mașini și informații de călătorie

   Asigurare auto de închiriere
   Un standard de renunțare la daunele cauzate coliziunilor (CDW) vine cu cele mai multe mașini de închiriat. Aceasta acoperă orice posibilă deteriorare a mașinii dvs. de închiriat. Excedentul / deductibilul este suma pentru care sunteți responsabil, dar uneori închirierea de mașini oferă asigurări suplimentare pentru a reduce excedentul / deductibil. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea care sunt asigurările care sunt incluse și care sunt opționale.

   Documente obligatorii pentru închirierea unei mașini
   Pentru a închiria o mașină, trebuie să aveți licența de conducător auto timp de cel puțin un an, un card de identitate valabil sau pașaport și un card de credit în numele principalului șofer. Unele locații solicită și o licență internațională pentru drivere. Consultați secția de poliție locală sau biroul de trafic pentru mai multe informații despre cum să obțineți o licență internațională de conducător auto.

   Libertatea de a conduce unde doriți
   Atunci când închiriați o mașină, sunteți liber să conduceți unde doriți, atât timp cât luați în considerare regulile și legile privind traficul local. Bucurați-vă de un peisaj sau de un vehicul de la vedere văzând locația în alta în programul de timp dorit.

   Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
   Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

   Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
   La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze