Închiriere de mașini Shizuoka

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Shizuoka Închiriere de mașini

Închirieri auto în Shizuoka Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Shizuoka, Japonia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Shizuoka, Japonia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Shizuoka, Japonia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Shizuoka Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Shizuoka, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Shizuoka Japonia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Shizuoka - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Gară
 • Shizuoka - Feroviar Vest Închiriere De Mașini
  Oraș
  • Shizuoka - Atami Ekimae Închiriere De Mașini
  • Shizuoka - Gotemba Ekimae Închiriere De Mașini
  • Shizuoka - Sbs Dori Închiriere De Mașini
  • Shizuoka - Shinkansen Exit Închiriere De Mașini
  • Shizuoka - Station Închiriere De Mașini

  Shizuoka Închirieri mașini și informații de călătorie

  Dispozitive electronice de taxare în Shizuoka
  Drumurile cu taxă sunt foarte frecvente în multe țări. Le puteți plăti cu numerar sau cu card de credit / debit. Uneori companiile de închiriere de mașini oferă dispozitive electronice de taxare pentru a face plățile electronice automat cu cardul dvs. de credit. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a trece orice barieră de taxare. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă acest lucru este oferit.

  Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
  Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

  Restricții privind închirierea mașinilor în Shizuoka
  În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

  Drivere suplimentare)
  O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

  Gata, fermă, du-te!
  Să vă pregătiți pentru vacanța dvs. la Shizuoka? Nu uitați să rezervați o mașină de închiriat dacă nu aveți de transport de la aeroport la destinație. Există o gamă largă de mașini de închiriat la aeroportul de destinație. Alegeți mașina care vă satisface dorințele și începeți să vă bucurați de vacanță!

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze